‘Alf’-acteur overlijdt op 76-jarige leeftijd

Triest nieuws voor de 'Alf'-fans. De acteur Michu Meszaros, die de rol van alien Alf uit de gelijknamige serie op zich n...

Lees ook

Triest nieuws voor de ‘Alf’-fans. De acteur Michu Meszaros, die de rol van alien Alf uit de gelijknamige serie op zich nam, is op 76-jarige leeftijd overleden. Dit heeft zijn management maandag bevestigd aan TMZ.

'Alf'-acteur overlijdt op 76-jarige leeftijd © NBC

Het ging al even niet goed met de acteur. Zo meldt TMZ dat de manager van de 84 centimeter lange acteur hem vorige week buiten bewustzijn aantrof in zijn badkamer. Sindsdien heeft Michu in coma gelegen in een ziekenhuis. Acht jaar geleden werd hij getroffen door een beroerte, en daar is de acteur nooit helemaal van hersteld.

Over Michu

De Hongaarse acteur startte zijn carrière in het circus. Na ‘Alf’ had hij in de jaren ’80 nog wat kleinere tv-rollen. Zo was hij samen met Michael Jackson te zien in een aantal commercials voor Pepsi.

Over ‘Alf’

De serie ‘Alf’ draaide om een gezin dat een buitenaards wezen, Alf, verborgen hield. Dit om hem uit het laboratorium te houden. ‘Alf’ is een afkorting van ‘Alien Life Form’. Het personage werd meestal vertolkt door een pop. De acteur Michu kroop in de huid van deze pop. Opfrisser nodig? Bekijk de video hierboven.

Ander nieuws:

Bron: Show.nl

Laatste nieuws

Zie ook