doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Stop de persen! Victoria Beckhams hiphop album uit 2003 is gelekt!

Okay. Stop waar je mee bezig bent, Victoria Beckham heeft een hiphop album uitgebracht! Of eigenlijk: heeft in 2003 een...
.
Stop de persen! Victoria Beckhams hiphop album uit 2003 is gelekt!

Okay. Stop waar je mee bezig bent, Victoria Beckham heeft een hiphop album uitgebracht! Of eigenlijk: heeft in 2003 een album opgenomen met producer Damon Dash, ex-manager van Jay Z. Helaas is dit pareltje nooit uitgebracht, maar nu zijn er fragmenten online opgedoken. 'Come Together' is eindelijk te beluisteren. En dat wil je stiekem gewoon horen...

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het lijkt erop dat er een demoversie van haar mogelijke hiphop album via eBay verkocht is. En laat de koper deze pareltjes nu online gezet hebben, op YouTube, ter lering (zo moet het dus niet) en vermaak (want ja, Posh Spice als hiphopster is best grappig). En het is destijds ook best serieus aangepakt! Zo spotten we samenwerkingen met Ol' Dirty Bastard (zat bij de Wu-Tang Clan) en M.O.P., best grote rappers. Dit hadden we nooit achter Posh gezocht...

Stop de persen! Victoria Beckhams hiphop album uit 2003 is gelekt!

Baby Boy

Die lyrics. Die stem. Dat gerap. Inderdaad 'don't disturbe this groove'. Fantastisch! Maar goed, eerlijk is eerlijk, we snappen nu wel dat de microfoon soms uit stond hoor!

That Dude

'Don't mess with that dude'. Tja, met Ol' Dirty Bastard moet je ook niet 'messen', die is gewoon altijd top...

Dat Simple

Dit nummer met M.O.P. is nog enigszins acceptabel, omdat het lijkt alsof de rappers op een compleet ander nummer staan te rappen (sorry, not sorry, Victoria is gewoon geen hiphopster).

Tegen 'The Evening Standard' heeft Damon Dash (de producer) ooit een keer gezegd dat haar 'platenlabel totaal niet blij' was dat Victoria naar New York ging om met Damon samen te werken. Daardoor werden er allerlei rare dingen naar buiten gebracht wat hun samenwerking praktisch onmogelijk maakte: "Ik hoorde ooit een keer een verhaal dat Victoria zichzelf de vrouwelijke versie van Eminem noemde. Dat was zo suf. Dat heeft Victoria nooit gedaan." Zo valt te lezen op NME.com.

Met andere woorden: als die geruchten er niet geweest waren, was dit album misschien wel uitgebracht... Zie je het voor je:

Stop de persen! Victoria Beckhams hiphop album uit 2003 is gelekt!

So Cold

Thematiek van dit nummer: ik draag een trui, ook al is het mooi weer. Sinds jij weg bent, heb ik het zo koud... Diep Victoria. Heel diep.

I'll Take You There

*ligt dubbel*

'Come Toghether' is een van de twee albums van Victoria Beckham uit wilde brengen. Er was ook nog een album 'Open Your Eyes', die is kort op de markt gebracht in 2001, maar wegens tegenvallende verkoopcijfers weer uit de verkoop gehaald. We zijn benieuwd wat Vic hiervan vindt. Het zal wel even schrikken zijn om met zo'n momentopname uit 2003 geconfronteerd te worden. De horror. Maar: voor ons wel weer heel erg leuk... Laten we hopen dat haar zoon meer zang- en raptalent heeft.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Lees ook:

Laatste nieuws