Zóveel verdient de styliste van Kim Kardashian

Christina Centenera, ze staat naast Kim op de foto hierboven, is de styliste van Kim Kardashian en daarnaast fashion dir...

Lees ook

Christina Centenera, ze staat naast Kim op de foto hierboven, is de styliste van Kim Kardashian en daarnaast fashion director bij de Australische Vogue. Klinkt als best een druk bestaan. Zij regelt voor Kim de mooiste oufits voor de events en rode lopers, maar ook everyday looks. Wij zijn benieuwd: hoeveel verdient Christina hier precies mee?

De twee ontmoette elkaar ongeveer 5 jaar geleden dankzij Kanye West. Kanye had Christina ingeschakeld voor advies over zijn modelijn en wat bleek, Christina had een klik met Kim. Door de jaren heen is Christina naast styliste dan ook een goede vriendin van Kim geworden.

Maar liefst 1 miljoen Australische dollar (iets minder dan 650.000 euro) per jaar houdt de fashion director over aan haar banden met de Kardashians. Good job Christina!

Christina haalt naast het geld nóg een voordeel uit haar band met de reality-ster. Ze heeft haar namelijk gestrikt voor een fotoshoot voor Vogue Australia (maar ja, Kim zou een keer nee tegen de schijnwerpers zeggen). Uiteraard is de styling door Christina zelf gedaan en het resultaat is goed gelukt. Kijk maar:

First shot @kimkardashian @lachlanbailey Een foto die is geplaatst door Christine Centenera (@centenera) op

Kim on this month’s Vogue @lachlanbailey @kimkardashian @vogueaustralia @alexperryofficial #yeezyseason3

Een foto die is geplaatst door Christine Centenera (@centenera) op

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook