Johnny Depp is weer vrijgezel!

We hebben vandaag goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat Johnny Depp (52) en Amber Heard (30) waarschij...

We hebben vandaag goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat Johnny Depp (52) en Amber Heard (30) waarschijnlijk heartbroken zijn dat hun huwelijk het slechts 15 maanden heeft volgehouden. Het goede nieuws voor alle vrijgezelle vrouwen ter wereld is dat Johnny Depp dus weer vrijgezel is. Alhoewel, de vraag is maar of hij nu openstaat voor iemand anders natuurlijk.

De geruchtenmachine draait overuren nu bekend is dat Johnny en Amber gaan scheiden. Zo scheen Amber het nogal heet onder de voeten te krijgen tijdens hun verlovingsfeest en toen hoefde ze nog niet eens het ja-woord aan haar Johnny te geven. Haar leven zou compleet veranderen van hippie girl naar vrouw van een A-lister. Een andere bron gooit nog meer olie op het vuur door te zeggen dat ‘als Johnny Depp zegt dat hij je wil je geen nee zegt’. Wil de bron hiermee duidelijk maken dat de acteur het misschien liever wilde dan zijzelf? Naar het schijnt was de 30-jarige Amber nog lang niet klaar om te settelen en haar 22 jaar oudere man wel.

Eén ding is in ieder geval zeker: na 15 maanden is het huwelijk helaas over… Wij voorspellen alvast dat Johnny de meest felbegeerde vrijgezel van Hollywood wordt. Hopelijk krijgen de twee genoeg tijd om over hun breuk heen te komen.

Lees ook:

Laatste nieuws