Mag je niet missen: Moederdag!

Niet vergeten: aankomende zondag is het Moederdag. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder of iets leuk...

Lees ook

Niet vergeten: aankomende zondag is het Moederdag. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder of iets leuk om samen te doen op die dag? Dan zijn deze do’s & tips wat voor jou.

  • Een dagje samen weg is natuurlijk héél leuk voor Moederdag. Wat quality-time met elkaar kan nooit kwaad. Maar wat is leuk om te doen als uitje? Misschien naar een dierentuin, een musical, gezellig een high-tea of een dagje wellness? Onze collega’s van Startpagina hebben hier wat leuke ideeën verzameld.
  • Misschien wil je jouw moeder wel verwennen met een mooi cadeau? Een parfum is zeker een aanrader! Weet je niet zo goed welk parfum ze lekker vindt? Dan kun je ook een cadeaubon geven zodat ze er zelf eentje uit kan kiezen.
  • Houd je moeder van lekker eten en staat ze graag in de keuken? Dan wordt ze vast blij van nieuw keukengerei of een lekker flesje wijn.
  • Heb je nu tijdelijk wat minder budget? Dan is een tijdschrift perfect. Het wordt dit weekend erg lekker weer, dus dan kan ze lekker met haar nieuwe magazine in de zon zitten. Tip: kijk ook eens naar onze Super Spring Deal.
  • Soms gaat een cadeau niet om hoeveel het gekost heeft, maar om het gebaar. Stuur daarom een mooie kaart met lieve tekst erin. Succes gegarandeerd!

En heb je echt geen tijd meer om voor zondag een cadeau in de winkel te kopen? Kijk dan in onze Beau Boutique. Daar kom je deze leuke cadeau ideeën ook tegen:


Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook