Zien: Zoent Leonardo Dicaprio hier nu Rihanna?

Het nieuws dat Leonardo Dicaprio een nieuwe (Nederlandse) lover heeft gaat nog maar nèt rond, en nu zou de acteur zoenen...

Lees ook

Het nieuws dat Leonardo Dicaprio een nieuwe (Nederlandse) lover heeft gaat nog maar nèt rond, en nu zou de acteur zoenend met een ander zijn gespot op het Coachella-festival. En niet met zomaar iemand. Zangeres Rihanna zou de gelukkige zijn. Maar als we de beelden zo zien, kun je je afvragen of die conclusie niet iets te snel getrokken is.

Leonardo Dicaprio en Rihanna bezochten afgelopen weekend allebei het Coachella-festival (Rihanna trad zelfs op) en daar leken de twee het wel héél gezellig te hebben. Ze werden intiem pratend met elkaar gespot en toen werd onderstaande foto gemaakt.

Tja en dan krijg je al snel koppen als ‘zoenend gespot’. Maar als je beter naar de foto kijkt, lijkt het meer alsof Leonardo iets in het oor van Rihanna fluistert. Wat denk jij? 

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat er een link wordt gelegd tussen Leonardo en Rihanna. Zo werden de twee rond haar verjaardag, eind februari, ook geregeld samen gespot. De twee noemden hun relatie toen ‘vriendschappelijk’. Misschien dat deze documentaire meer uitsluitsel gaat brengen.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook