Dé truc voor blijvende contouren in je gezicht

Het contouren heeft in beautyland een heuse lift gekregen door de gezusters Kardashian/Jenner. Het begon met de jukbeend...

Het contouren heeft in beautyland een heuse lift gekregen door de gezusters Kardashian/Jenner. Het begon met de jukbeenderen en de neus, maar nu wordt deze beautytrend steeds heftiger. Kylie Jenner deed bijvoorbeeld al aan oorcontouren, maar daar houdt het niet op, denk aan het contouren van de nek, billen of buikspieren. En daar is nu een volgende, meer blijvende stap in gezet.

Het kost je natuurlijk best wat tijd ’s ochtends om je gezicht, nek, buik en billen te contouren. Bijkomend voordeel van deze nieuwe trend is dat het tijdwinst oplevert. En daar houden wij wel van. Heb je al van ’tantouring’ gehoord? Dé nieuwste trend op contouring-gebied. Je contouren blijven er langer door zitten. Maar je moet wel voorzichtig zijn. Een foutje is… wat meer blijvend.

In het filmpje hierboven zie je stap voor stap hoe tantouring in werkt. Wat heb je nodig? Dagcrème, zelfbruiner en een kwast.

Et voilà, contouring die een week blijft zitten!

Meer beautynieuws lezen?

Laatste nieuws