Coachella round-up: zó vierden celebs hun festival-weekend

Dit weekend stond helemaal in teken van Coachella. Hét festival waar je véél celebs kunt spotten. Er treden artiesten op...

Lees ook

Dit weekend stond helemaal in teken van Coachella. Hét festival waar je véél celebs kunt spotten. Er treden artiesten op, er wordt gedanst, maar natuurlijk wordt er ook naar de outfits gekeken. Kijk mee naar de leukste celeb-foto’s bij Coachella!

Katy Perry en Orlando Bloom

De twee zijn nog maar net een setje, maar zijn zó in love dat ze het liefst altijd samen zijn. Daarom verbaast het ons niks dat Katy en Orlando samen zijn gespot op het festival. We zien Katy met een roze cat-eye zonnebril en Orlando in een (fout?) hawaiishirt.

Alessandra Ambrosio & modellen vriendinnen

Supermodel Alessandra Ambrosio is fan van Coachella, er gaat geen jaar voorbij dat ze niet gaat. Natuurlijk omringt het Braziliaanse model zich met andere topmodellen. Zien ze er niet stunning uit?

My #foreveronvacation gang ?? #girlsjustwannahavefun
Een foto die door alessandraambrosio is geplaatst op

Taylor Swift & Lorde

There ain’t no party without Taylor. Zangeres Taylor Swift laat geen feestje aan haar voorbij gaan en al hélemaal Coachella niet. Voordat ze naar het festivalterrein gaat, relaxt ze bij het zwembad met zangeres Lorde.

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Kylie Jenner en lover Tyga

Kylie zette voor de gelegenheid wéér een nieuwe pruik op en vermaakte zich met haar boyfriend en rapper Tyga. Wat vind jij van de Louis Vuitton sjaal die ze om haar hoofd heeft geknoopt? Hot or not?

Hair

Een foto die is geplaatst door King Kylie (@kyliejenner) op

Bohemian Rachel Zoe

Rachel Zoe, de bekende styliste uit Amerika, trok met haar zus haar beste bohemian maxi-jurk uit de kast. Helemaal festivalproof!

Nothing like my sister @pamelaeverose by my side at @thezoereport #ZOEasis #coachella2016 #bestfriendforlife XoRZ

Een foto die is geplaatst door Rachel Zoe (@rachelzoe) op

Dutchie Romee Strijd

Romee Strijd, topmodel van eigen bodem, bezocht Coachella met haar Victoria’s Secret modellenvriendinnen. Looks like a lot of fun!

Een foto die door romeestrijd is geplaatst op

En Kesha gaf een verassingsoptreden

Bekijk hier de vorige weekend round-up!

Laatste nieuws

Zie ook