De meest bizarre geheimen van de cast van Friends

Op televisie zag je weliswaar een heel gelukkig en vrolijk gezelschap, maar schijn bedriegt. De cast zelf had het allesb...

Lees ook

Op televisie zag je weliswaar een heel gelukkig en vrolijk gezelschap, maar schijn bedriegt. De cast zelf had het allesbehalve makkelijk in hun dagelijks leven. Dit zijn de meest bizarre geheimen van Friends… Donker, duister en je had het eigenlijk niet mogen weten…

Dit wist je nog niet over de castleden van Friends:

  • Jennifer Aniston heeft geen geweldige band met haar moeder. In interviews heeft Jen daar nooit een geheim van gemaakt. Zo was haar moeder ‘altijd kritisch’ tegenover haar. En zo zei Jen: “Ze was model, ze was prachtig, en ik was dat niet.” Daar kwam nog bij dat Nancy in 1999 een boek publiceerde met de titel ‘From Mother to Daughter to Friends: A Memoir’ (€26,99 bij Bol.com). Daarin kwam dochter Jen uitgebreid aan bod. Het stel zou vorig jaar weer toenadering tot elkaar gezocht hebben, maar toch ontbrak Nancy bij het huwelijk van Jen en Justin. Dus of daar iets van klopt…
  • Overigens waren Matt LeBlanc, Matthew Parry en David Schwimmer ? net als moeder Nancy ? ook niet uitgenodigd op de bruiloft van Jen… Hmm. Toch niet zulke goede ‘Friends’? Terwijl Jennifer enige tijd geleden nog zei dat de Friends-tijd de ‘beste periode’ uit haar leven was.
  • Matthew Perry worstelde jarenlang met verschillende verslavingen. En het is zelfs zo erg, dat hij door die jarenlange verslaving aan alcohol, softdrugs en kalmerende medicijnen een extreem hiaat in zijn geheugen heeft. Matthew kan zich niets meer herinneren van tenminste drie seizoenen ‘Friends’.
  • Matt LeBlanc is twee keer gearresteerd voor ‘rijden onder invloed’.
  • En dat is nog niet eens zijn meest duistere geheim. Matt heeft zijn vrouw Melissa McKnight letterlijk verrast met een scheiding. Melissa wilde het nog wel proberen, maar Matt deed zijn personage Joey eer aan door al lang en breed een ander te hebben, namelijk Andrea Anders, zijn tegenspeler in de spin-off (nee, we maken geen grap) Joey. De twee gingen vorig jaar uit elkaar.
  • En Matt was wel erg close met een ‘seksueel agressieve’ stripster. Tja, als je met 5 vrienden aan het roadtrippen bent, kan dat gebeuren toch?
  • Courteney Cox laste een kleine pauze in het maken van de serie ‘Cougar Town’ in. In 2009 stopte Courteney plots de productie vanwege ‘privéomstandigheden’. Na een week kon alles weer verder gaan, maar wat er precies aan de hand was, is nooit duidelijk geworden.
  • En dat is net zo apart als haar scheiding van David Arquette. In 2011 kondigden de twee aan te scheiden. Ze waren 11 jaar samen nadat ze elkaar op de set van ‘Scream’ ontmoet hadden. Detail: pas 2 jaar later kwam het stel met de officiële scheidingspapieren door. Reden: dochter Coco. Courteney en David wilden het toch nog even proberen.
  • Lisa Kudrow is door haar ex-manager aangeklaagd. Lisa was zogenaamd ‘vergeten’ haar manager te betalen. Dit gevecht duurde 6 jaar en haar manager trok uiteindelijk aan het langste eind. De Friends-ster moest hem 1,6 miljoen dollar betalen. Ach, dat verdiende Lisa per aflevering, dus ze zal dat wel overleefd hebben.
  • David Schwimmer had last van een burenruzie in New York. Nou ja, hij was er eigenlijk de oorzaak van. David besloot een nieuw huis te bouwen en daarvoor moest een oude stadswoning maar platgegooid worden. Iets met cultureel erfgoed? We weten niet of Ross Geller dat zomaar goed had gevonden, maar voor de rest lijkt hij erg op zijn personage. Davids leven is voor celebrity-begrippen namelijk een beetje saai… Maar bekijk vooral de video hierboven en ontdek het graffiti-cadeautje wat de buren achterlieten!

Meer Friends?

Laatste nieuws

Zie ook