Ikea komt met 5 (!) limited edition collecties

Don't we all love Ikea? En nu nog meer: het grote woonwarenhuis komt vanaf april met maar liefst 5 limited edition colle...

Don’t we all love Ikea? En nu nog meer: het grote woonwarenhuis komt vanaf april met maar liefst 5 limited edition collecties.

Ikea: ‘De collecties zijn een manier om nieuwe samenwerkingen te ontdekken. De lessen die we eruit trekken zullen we als basis gebruiken voor nieuwe ideeën en innovaties die uiteindelijk leiden tot weer nieuwe ontwerpen die je huis nog beter maken.’

De vijf verschillende collecties hebben allemaal een eigen thema en komen in april, mei en juni uit. Bekijk hier alle nieuwe collecties:

ANVÄNDBAR ? Leef bewuster

Bij deze collectie staat ‘bewust leven’ centraal. Het maakt een meer groene levensstijl niet alleen makkelijker, maar ook aangenamer. Deze collectie is vanaf april verkrijgbaar.

1

ART EVENT 2016 – Fotografische kunstwerken

De collectie bestaat uit 11 fotografische kunstwerken in samenwerking met Europese en Amerikaanse fotografen. Het is betaalbare en toegankelijke kunst voor iedereen. Vanaf april te koop bij Ikea.

20164_thle01a_02

GILTIG – Fashion collectie

Ikea werkte voor deze collectie samen met de Londense fashion designer Katie Eary. Fashion meets furniture. Vanaf april verkrijgbaar.

IKEA-Katie-Eary-GILTIG-collectie-lampenkappen__201632_thle01a_03_PH131929

VIKTIGT – Glas en keramiek

In samenwerking met Zweedse ontwerper Ingegerd Raman is deze collectie ontstaan. De designer staat bekend om zijn gebruik van glas en keramiek, wat je in deze collectie terug ziet. De collectie is vanaf mei verkrijgbaar.

1

GLÖDANDE – Speelse collectie

Walter van Beirendock is degene die deze collectie heeft bedacht. De items voor in huis zijn gebaseerd op zijn fantasie. Vanaf juni verkrijgbaar.

1

Meer interieurnieuws?

Laatste nieuws