Kim Kardashian onthult haar favoriete budget product voor een flawless huid

Kim Kardashian, you hate her or you love her. Maar je kunt niet zeggen dat ze er niet altijd piekfijn uitziet. De realit...

Lees ook

Kim Kardashian, you hate her or you love her. Maar je kunt niet zeggen dat ze er niet altijd piekfijn uitziet. De realityster heeft toegang tot de meest luxueuze producten, maar er is één product waar ze gek op is en die kunnen we gewoon bij de drogisterij halen! Dit is hét geheim van een stralende huid à la miss Kardashian… en het kost je slechts €14,99!

Huidverzorging mag best wat kosten. Als het je huid egaal maakt en laat stralen, dan wil je er best wat voor neerleggen. Maar het is toch fijn als een product je geen bakken met geld kost. En als we je vertellen dat Kim Kardashian dit budget product ook altijd gebruikt dan moét het wel goed zijn. Want Kims huid ziet er altijd glad en prachtig uit.

Kims geheim? De ster smeert haar huid in met olie van Bio Oil! “Ik ben dol op Bio Oil!” schrijft Kim op haar website. “Ik smeer mijn hele lichaam ermee in.” De huidolie hydrateert de huid en belooft littekens, groeistriemen en andere oneffenheden te verminderen. Bio Oil is ook uitermate geschikt voor een oudere huid, omdat het de huid zo voedt.

Andere producten die de Mrs. West op dagelijkse basis gebruikt zijn een stuk duurder. Kim is gek op Guerlain Orchidée Impériale The Rich Cream (shop hier) en oogcrème van Dr. Ourian.


Lees hier over de beautytrends van deze lente.

Laatste nieuws

Zie ook