Toen en nu: het gezicht van Bella Hadid

De mediawereld is in rep en roer. Sommige mensen zijn er namelijk heilig van overtuigd dat de 'onzekere' Bella Hadid aan...

Lees ook

De mediawereld is in rep en roer. Sommige mensen zijn er namelijk heilig van overtuigd dat de ‘onzekere’ Bella Hadid aan haar gezicht heeft laten sleutelen. Wij zetten een foto van toen en nu voor je onder elkaar.

Hoewel Bella nog altijd bekend staat als het zusje van Gigi Hadid, gaat haar carrière als een speer. Met klussen voor Chanel, Topshop, Balmain en Burberry op haar modellen-cv kun je stellen dat ze niet achter doet voor haar zus. Maar daarbij krijgt Bella meteen te maken met de keerzijde van roem: boze tongen beweren dat haar gezicht helemaal niet au naturel is. Bella zou destijds nogal onzeker zijn geweest over zichzelf, wat verergerde toen Gigi ineens een bekend werd en werk kreeg. Dat zou voor Bella reden genoeg geweest zijn om naar de plastisch chirurg te gaan.

Bella lijkt tegenwoordig in ieder geval redelijk zelfverzekerd te zijn. Als het moet poseert ze sexy voor de camera en van jaloezie lijkt geen sprake. Zo post ze regelmatig een foto van Gigi of haar broertje Anwar op Instagram. Daarnaast is ze dolgelukkig met haar vriend Abel (The Weeknd), met wie ze onlangs nog op de rode loper van de Grammy’s verscheen.

Maar is de roddel over Bella Hadid waar? Oordeel zelf:

Bella Hadid © Getty Images

Bella in 2010

Bella Hadid © Getty Images

Bella in 2016

Lees ook: 

Laatste nieuws

Zie ook