Deze tienerster moet je in de gaten houden

Deze tienerster moet je in de gaten houden: de 16-jarige actrice Kiernan Shipka. Ze is nog jong, maar ze maakt nu al car...

Lees ook

Deze tienerster moet je in de gaten houden: de 16-jarige actrice Kiernan Shipka. Ze is nog jong, maar ze maakt nu al carrière in de film- én modewereld.

De ‘Mad Men’-actrice zag er prachtig uit deze week tijdens de Costume Designer’s Guild Awards in Los Angeles. Kiernan straalde in een lichtgrijze jurk met ruches die ze combineerde met een zwarte riem, zwarte sandaaltjes en een bijpassende clutch. De actrice mocht het podium op om de Excellence in Short Form Design Award uit te reiken aan costume designer Julie Vogel.

Deze tienerster moet je in de gaten houden Kiernan Shipka © Getty Images

Goodbye ‘Mad Men’

Kiernan heeft de rol van Sally Draper in de serie ‘Mad Men’ inmiddels vaarwel gezegd, de serie is vorig jaar gestopt. In een interview met ‘Marie Claire’ vertelt ze over haar laatste dag op de set:

It was bittersweet. A really good time, but very sad. Lots of tears. Sally is very strong and independent. Very perceptive too. I don’t think she’d want to be friends with me, but I’d love to be friends with her!

Wij hopen nog veel van deze tienerster te zien in de toekomst. Al is het alleen al om haar prachtige outfits op de rode loper te bekijken en van haar natural looks te genieten.

Lees ook: deze tienersterren dachten iets minder aan de toekomst.

Laatste nieuws

Zie ook