Deze kinderen willen niet acteren

Deze kinderen willen niet acteren. We droomden er stiekem allemaal van, maar helaas. De kids van actrice Angelina Jolie...

Lees ook

Deze kinderen willen niet acteren. We droomden er stiekem allemaal van, maar helaas. De kids van actrice Angelina Jolie (40) en acteur Brad Pitt (52) zijn niet van plan om in de voetsporen te treden van hun ouders. Huilen!

Kung Fu Panda 3

Angelina en Brad hebben overigens wel geprobeerd om hun kids te overhalen. Pax, Zahara, Shiloh en Knox zijn namelijk te horen in de nieuwe Kung Fu Panda film. Angelina vertelde aan ET dat ze haar kinderen een dagje meenam naar haar werk en hen allemaal een rolletje gaf:

They were kind of shy. They don’t really want to be actors, but I didn’t want them to miss the opportunity. They came in, and they had a lot of fun with it.

Ach, ze vonden het in ieder geval leuk. Misschien is er dus toch nog een sprankje hoop…? Kung Fu Panda 3 draait vanaf 13 april in de Nederlandse bioscopen. Naast Angelina en haar vier kids, zijn ook Dustin Hoffman, Jackie Chan en Kate Hudson te horen in de film.

Laatste nieuws

Zie ook