Daddy time!

Daddy time! OMG, we hadden nooit verwacht dat we deze woorden zouden uitspreken, maar: Sylvester Stallone is te cute! Al...

Lees ook

Daddy time! OMG, we hadden nooit verwacht dat we deze woorden zouden uitspreken, maar: Sylvester Stallone is te cute! Als hij samen met zijn dochters is tenminste. De 69-jarige acteur zou eigenlijk al met pensioen moeten zijn, maar heeft nog steeds een erg druk leven. Zo verscheen er dit jaar nog een nieuwe Rocky film: Creed. Toch maakt Stallone zo nu en dan tijd vrij voor zijn prachtige dochters Sophia (19), Sistine (17) en Scarlet (13). Afgelopen week hadden ze een date met zijn vieren in het Staples Center in Los Angeles en die werd vastgelegd met een lieve selfie. Ja echt, we gebruiken het woord ‘lief’ voor deze stoere actieheld. Kijk zelf maar waarom:

Watching the Lakers with the girls

Een foto die is geplaatst door Sly Stallone (@officialslystallone) op

Daddy love

Zijn dochters zouden trouwens alle drie topmodellen kunnen worden. Wat een beauty’s! Terecht dat Sylvester zo trots op ze is. Zijn dochters zijn uiteraard ook erg blij met hun rijke en succesvolle papa en Sophia en Sistine plaatsen dan ook regelmatig kiekjes van hem op Instagram:

I’m so proud of you daddy Een foto die is geplaatst door Sophia Stallone (@sophiarstallone) op

I love you daddy, you are just the best? Thanks for everything!

Een foto die is geplaatst door Sophia Stallone (@sophiarstallone) op

Happy birthday dad! I love you!!

Een foto die is geplaatst door SISTINE STALLONE (@sistinestallone) op

HAPPY BIRTHDAY to the biggest badass i know! I love you more than words can describe! ??

Een foto die is geplaatst door SISTINE STALLONE (@sistinestallone) op

#16

Een foto die is geplaatst door SISTINE STALLONE (@sistinestallone) op

Sylvester heeft ook nog twee zoons met zijn ex. Zijn huidige vrouw, model Jennifer Flavin (47), is de moeder van zijn knappe dochters. Oh en nee: Sophia en Sistine zijn geen tweelingzussen. Ze lijken gewoon ontzettend veel op elkaar!

Laatste nieuws

Zie ook