Dit topmodel blijft het gezicht van Chanel

Dit topmodel blijft het gezicht van Chanel. Go Gisele! Miss Bündchen haar stem en gezicht zijn het nieuwe handelsmerk ge...

Lees ook

Dit topmodel blijft het gezicht van Chanel. Go Gisele! Miss Bündchen haar stem en gezicht zijn het nieuwe handelsmerk geworden van Chanel.

De Braziliaanse bewijst in de campagne dat ze niet alleen een mooi koppie heeft, maar ook een prachtige stem. Ze zingt en speelt namelijk gitaar in de nieuwe commercial van het Franse modehuis. Gisele neemt je mee naar een huis waar ze de snaren van een gitaar bespeeld en vertelt over haar jeugd. En wauw, wat is ze toch ontzettend knap!

Ik kan me de parfum van mijn moeder goed herinneren en ik hoop dat mijn kinderen dat straks ook met mijn parfum hebben.

Vorig jaar was de 35-jarige schone hét gezicht van Chanel N5. Dus Chanel parfum en Gisele zijn nu eenmaal een match. En dat Gisele kon zingen, wisten we ook al. In een campagne van H&M zong ze al een keer het nummer ‘Heart of glass’ van de fantastische Blondie. Gisele’s versie werd geproduceerd door Bob Sinclair (gaaf!). Ze vond het zelf ook echt een hele ervaring. “Ik had nooit, in geen miljoen jaar, durven denken dat ik nog eens een lied zou opnemen met iemand als Bob.”

? @chanelofficial

Een video die is geplaatst door Gisele Bündchen (@gisele) op

Eerdere campagnes Gisele bij Chanel

Laatste nieuws

Zie ook