Met deze lingerie voel je je instant sexy

Als er iets is wat vrouwen belangrijk vinden, dan is het dat je je lekker in je vel wilt voelen. Wat velen vergeten, is...

Lees ook

Als er iets is wat vrouwen belangrijk vinden, dan is het dat je je lekker in je vel wilt voelen. Wat velen vergeten, is dat je ondergoed daar een belangrijke rol in speelt. Heb je een romantisch setje aan? Of een edgy beha? Je zult automatisch zelfverzekerder overkomen, ook al zie je het ondergoed (meestal) niet. Onthoud: sexy lingerie zal je sneller een ‘Sex and The City’-gevoel geven dan een sympathieke ‘Bridget Jones’-onderboek (maar let op, de granny pants trend komt eraan).

Nu met de feestdagen is het extra leuk om een mooi setje aan te doen. Niet alleen voor jezelf, maar misschien ook wel voor de persoon met wie je de kerst doorbrengt 😉 ! Wij hebben voor jou de leukste setjes bij elkaar gezocht. Met deze lingerie voel je je instant sexy. Shoppen dus!

Weet je nou eigenlijk niet zo goed hoe je het aan moet pakken? Of gaat jouw beha altijd snel kapot? Bekijk dan nog even deze handige lingerie tips. 

30% korting

Omdat de feestdagen al duur genoeg zijn: Beau Monde fans krijgen 30% korting op de nieuwe Sapph collectie. Laat je gegevens op Sapph.com/beaumonde achter en ontvang een persoonlijke kortingsvoucher. Tip: vandaag zijn de verzendkosten ook nog eens gratis, dubbel score!

[sm-product-feed id=”35701″]

Laatste nieuws

Zie ook