Dit is de nieuwe vriend van Carice van Houten

Leuk nieuws voor Carice van Houten! De Game of Thrones actrice is gelukkig weer happy in love. En niet met een onbekende...

Lees ook

Leuk nieuws voor Carice van Houten! De Game of Thrones actrice is gelukkig weer happy in love. En niet met een onbekende, nee, hotty Guy Pearce (48) is de nieuwe vriend van Carice van Houten. Not bad Carice, not bad…

Momenteel is de 38-jarige Nederlandse bezig met de opnames van de nieuwe film Brimstone van Martin Koolhoven. En laat nu tijdens deze opnames de vonk overgeslagen zijn tussen Guy en Carice. De knappe Guy schijnt volgens De Telegraaf zelfs de reden te zijn van de breuk tussen Carice en Kees van Nieuwkerk deze zomer. Carice zou Kees voor Mr. Pearce hebben verlaten.

Guy Pearce © Getty Images

Een bron meldde aan De Telegraaf dat de twee ’totally in love’ zijn. De Australische acteur vroeg in januari een scheiding aan van zijn vrouw. Hij was 18 jaar (!)  getrouwd. Nu heeft Guy dus een nieuwe start met de knappe Carice, geef hem eens ongelijk.

Het is echt een periode vann nieuwe celebrity koppels, eerder al Gigi en Zayn, Gwen en Blake, Mabel en Arpad en nu ook deze lovebirds.

Laatste nieuws

Zie ook