Cate Blanchett vs. Rooney Mara

Cate Blanchett vs. Rooney Mara. De 46-jarige Cate en 30-jarige Rooney zijn samen te zien in de film Carol. Cate speelt e...

Lees ook

Cate Blanchett vs. Rooney Mara. De 46-jarige Cate en 30-jarige Rooney zijn samen te zien in de film Carol. Cate speelt een lesbische vrouw in de jaren vijftig die verliefd wordt op een verkoopster (Rooney). De twee prachtige vrouwen verschenen deze week op de rode loper tijdens de BFI London Film Festival premiere van Carol.

Dress to impress

Cate straalde in een geweldige jurk uit de lente 2016 collectie van designer Esteban Cortazar. Ze lijkt zo uit een magische film te stappen. De zwart/blauwe glitterjurk heeft iets weg van een cape en de witte randen en sleep maken het geheel helemaal af.

Cate Blanchett vs. Rooney Mara Cate Blanchett © Getty Images

Snow White

Rooney koos voor een nudekleurige, romantische jurk met ruches uit de lente 2016 collectie van ontwerper Alexander McQueen. Met haar witte huid, donkere lokken, rode lippen en lichte ogen lijkt ze wel Sneeuwwitje. Alleen jammer dat ze het poseren zo serieus opneemt… Smile Rooney!

Rooney Mara Rooney Mara © Getty Images

Lovely koppel

Een ding is zeker: deze twee prachtvrouwen als lesbisch koppel in een film gaat voor veel publiciteit zorgen. Maar wie wint er deze rode loper ronde volgens jou? Stem nu op jouw favoriet!

Cate Blanchett vs. Rooney Mara Cate Blanchett vs. Rooney Mara © Getty Images

[poll id=”103″]

Laatste nieuws

Zie ook