VIDEO: Ryan Reynolds & IKEA

Ryan Reynolds & IKEA. Geen gouden combinatie. Voor wie dacht dat Ryan dé handyman in huis was... Think again. Ook Ryan d...

Lees ook

Ryan Reynolds & IKEA. Geen gouden combinatie. Voor wie dacht dat Ryan dé handyman in huis was… Think again. Ook Ryan denkt ‘leve de duck tape’. In een interview met magazine GQ spreekt Ryan openhartig over het vaderschap. Hij geeft daarbij aan dat hij denkt ‘het allemaal wel goed aan te pakken‘. GQ besluit daarom de proef op de som te nemen en laat Ryan de ultieme daddy challenge doen: zet een IKEA babybox in elkaar. Het resultaat: hilarisch. Kijk de video maar.

Eerlijk is eerlijk, die IKEA-uitleg is niet de meest duidelijke, dus we snappen precies hoe Ryan zich voelt:

What’s Swedish for ‘fuck you’?

Ryan Reynolds Ikea
Uiteindelijk besluit Ryan de klantenservice te bellen… “Ik heb een probleem met de Hensvik babybox, nou ja, het grootste probleem is eigenlijk dat hij niet gewoon als box bezorgd is…” We hear you Ryan!
Ryan Reynolds Ikea
Na verscheidene telefoontjes, biertjes, losse schroefjes en frustratie, besluit Ryan de box met duck tape in elkaar te zetten, et voilà: de Hensvik box by Ryan Reynolds. We denken overigens niet dat Blake het boxje gaat gebruiken, jullie?
Ryan Reynolds Ikea

Ook leuk: baby James noemt Ryan ‘mama’

Laatste nieuws

Zie ook