13 dingen die je moet weten over de Kardashian/Jenner apps

Gister maakten de Kardashian/Jenner zusjes wat tijd vrij om over hun nieuwe apps te praten. Dit deden ze in de Apple Sto...

Lees ook

Gister maakten de Kardashian/Jenner zusjes wat tijd vrij om over hun nieuwe apps te praten. Dit deden ze in de Apple Store in Soho, New York. Historisch, aangezien het voor het eerst was dat de vijf zusjes samen op één podium te zien waren. En dit zijn de 13 dingen die je moet weten over de Kardashian/Jenner apps.

De apps

Met de apps willen de zusjes je mee laten kijken in hun leven. Zo zie je Kendall achter de schermen bij een fashion show, krijg je Khloé’s work-out routine, of een beauty tutorial van Kylie of Kim.

13 dingen die je moet weten over de Kardashian/Jenner apps

 

1. De zusjes kozen ervoor om vijf verschillende apps te maken i.p.v. één mega Kardashian-Jenner app, omdat de zusjes de apps graag iets van hun eigen passies en persoonlijkheden wilde meegeven.

Zo zei Kim: “Natuurlijk vinden we dezelfde dingen leuk, maar we leggen allemaal de nadruk op andere dingen. Zo is Kylie gek op haar make-up en honden. Kendall is overal en nergens, die reist de hele wereld rond en beleeft totaal andere avonturen dan wij. En Kourtney zit volledig in de gezinsmodus, Khloé sport veel en ik hou me weer meer met mode bezig. Zo hebben we allemaal onze eigen expertises.”

Kardashian Jenner Apps Websites Apple Soho © Dimitrios Kambouris/Getty Images

2. Kourtney’s app komt pas later dit jaar uit.

Kourtney informeerde het publiek: “Mijn versie heeft meer gecureerde content (red. dus meer dan alleen content van Kourtney). Ik ben gek op interieur design. En ik ben gek op het moederschap en ik vul dat weer op mijn eigen manier in. Het geven van advies, het delen van mijn favoriete dingen, dat doe ik met plezier. Ik kan niet wachten tot mijn versie live gaat.

Serious.

Een foto die is geplaatst door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

3. De zusjes zullen nog meer foto’s en video’s gaan delen.

“Er zijn zoveel meer foto’s beschikbaar van de evenementen die wij bezoeken. En vaak deel je maar één foto op je Instagram. In onze apps kunnen we alle foto’s kwijt,” aldus Kylie. “En zo spammen we jullie ook niet. Daarnaast kunnen we in onze apps veel meer vertellen over de foto’s,” vervolgt Kim, “plus er is nog zoveel uniek materiaal van mijn fotoshoots. Die kan ik hier mooi delen.”

4. Kim nam de moeite om om 6 uur op te staan voor een speciale selfie-sessie bij een waterval in Thailand. Wat ze allemaal niet voor haar fans over heeft…

“Ik heb de afgelopen twee jaar praktisch met mijn assistent Stephanie doorgebracht. Allemaal voor de app. Druk, vroeg opstaan, zo gingen we om 6 uur in Thailand naar een waterval om video’s voor de site op te nemen.” Attent Kim, erg attent. Dus meer van dit soort vakantie snapshots, maar dan met Kim er zelf ook op:

heavenly

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

5. De zusjes zijn een à twee jaar bezig geweest om exclusieve content voor de app te maken.

Hiervoor werkten de Kardashian-Jenner clan samen met Whalerock.

6. Geen plek voor haters.

Het forum gedeelte, waar commentaar gegeven kan worden, zal gemodereerd worden. De zusjes staan open voor feedback, maar het moet wel een positieve plek worden. Kim: “Feedback is erg fijn, dat willen we ook graag ontvangen, maar daar moet wel een soort van controle opkomen. Het is niet de bedoeling dat het een Kardashian-bashing plek wordt.”

7. Krijgt North West straks dan een eigen app, of wordt zij onderdeel van die van Kim?

Opbouwende kritiek is welkom, maar kan ook verkeerd uitpakken als je een tiener hebt die straks op social media ook haar weg wil vinden,” zo vervolgt Kim. Doelt ze hier op North? Kiekjes van North mag ze namelijk veel vaker delen!

8. De apps bevatten uiteraard selfies.

Khloé legt uit: “Zou mooi zijn als we de manier hoe mensen zich op social media gedragen kunnen verbeteren. Om het positiever te krijgen. We willen met elk van onze blogs proberen om onze bezoekers iets mee te geven, waarmee we hun beter kunnen maken op het gebied van mind, body & soul. Zo deel ik mijn fitness routines. Het is niet alleen ‘hee, kijk deze selfie eens’, nee, dan leggen we uit hoe je de beste selfie kunt nemen.” En laten de Kardashians daar nu pro’s in zijn. Maar wees niet bang, there will be selfies! We quoten Kylie:

Well, I might do the selfies

9. De apps lijken op elkaar, maar de zusjes hebben elkaars apps pas gezien toen ze helemaal klaar waren.

13 dingen die je moet weten over de Kardashian/Jenner apps

Zo realiseerde Kendall zich gister pas dat zij de enige witte versie had… En de rest:
“Mijn favoriete kleur is cyaan. Daar kleur ik mijn haar ook wel eens in.” We know Kylie, we know… “Dus die kleur wilde ik ook zeker gebruikte in de app,” aldus Kylie. “En Kim is van de zwart-wit.” Alhoewel Kim aangeeft nog een beetje te twijfelen. Haar icoon is nu zwart met in het wit haar handtekening (zie hierboven). Ze dubt nog om toch over te gaan naar wit met zwart – het icoon van Kendall valt ook net wat meer op. Enige waar ze wel zeker over is, is het feit dat ze haar handtekening op het icoon wilde hebben. En dat is gelukt.

@kylie.vogue @tokyostylez @clydehairgod @monicarosestyle @styledbyhrush

Een foto die is geplaatst door King Kylie (@kyliejenner) op

10. Bij geruchten, check de apps!

De zusjes hadden geen zin om een YouTube of een van hun Snapchat-accounts hiervoor in te zetten. Die platforms waren daar gewoonweg niet toereikend genoeg voor. Tja, en in eigen media hebben de zusjes natuurlijk geen last van restricties. Zij maken de regels en als ze geruchten de kop in willen drukken, dan kan dat hier. “Ik had niet het idee dat er al een medium of platform was waarop we dit anders zouden kunnen doen. Dus dat hebben we dan maar gemaakt.”

11. Skypen met fans.

De zusjes willen via hun apps en bijbehorende websites skypen met fans. “In de app is nu al heel veel fan-interactie, ze kunnen zelfs eigen foto’s uploaden. Ik wil dan ook meer teruggeven door bijvoorbeeld te skypen met fans,” aldus Khloé, waarop Kylie zegt dat al met fans te doen. Donwloaden dus!

12. Nog geen app voor Kris.

Het ziet er niet naar uit dat Kris Jenner met een eigen app bezig is. Kendall denkt wel dat Kris dit fantastisch zou vinden. Kim vervolgt: “Haar blik op dit alles zou natuurlijk heel interessant zijn. Maar laten we niet vergeten dat Kris veel meegemaakt heeft.” Dus wie weet een volgende keer ook een Kris-variant.

13. Hallelujah. Er is een Kim Kardashian selfie-tutorial!

Hoe kan het ook anders. Op een vraag vanuit het publiek of er een selfie-tutorial in de app zat, antwoordde Kim: “Dat gaat er zeker komen. Ik heb het nog niet gedaan, maar dat gaat er zeker van komen. Goed idee.

Download de apps

Laatste nieuws

Zie ook