Hotspot: Restaurant Bridges Amsterdam

Na een compleet redesign opent Restaurant Bridges, het visrestaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam, vanavond op...

Na een compleet redesign opent Restaurant Bridges, het visrestaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam, vanavond op feestelijke wijze haar deuren. De Franse interior designer Christophe Daudré toverde het moderne Bridges om tot een gezellig, elegant en warm restaurant. En ja, daar willen we heen.

Bridges 2.0

“It’s a sensation of space combined with intimacy. Wat de Eiffeltoren voor Parijs is, dat is de grachtengordel voor Amsterdam”, aldus Christophe Daudré. De beweging van de grachten is dan ook volop aanwezig in het nieuwe design. Je ziet kunstvoorwerpen in de vorm van schelpen en vissen die het restaurant decoreren. Daarnaast zijn alle meubels, inclusief de lampen, exclusief voor Bridges ontworpen.

Over Bridges

Het met een Michellinster bekroonde Bridges is gelegen aan de oudste gracht van de stad, de Oudezijds Voorburgwal. Top-duo chef de cuisine Bobby Rust en sommelier Lotte Wolf creëren samen prachtige wijn-vis combinaties die wij maar al te graag proeven.

Meer info of reserveren: Bridgesrestaurant.nl

Laatste nieuws