Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift dagcrème

Vraag een Hollywoodster naar haar huidgeheimen en het eerste wat ze zegt is: ‘Bescherm je huid altijd tegen de zon’ (dit...

Lees ook

Vraag een Hollywoodster naar haar huidgeheimen en het eerste wat ze zegt is: ‘Bescherm je huid altijd tegen de zon’ (dit geldt ook voor je haar). Maar dat hoeft niet per se met een speciale zonnebrandcrème, het kan ook met een dagcrème met SPF 30, zodat je dag in dag uit beschermt bent tegen (UV) straling.

SPF, ook als het bewolkt is

Revitalift dagcreme SPFIn Hollywood zijn ze zich er al tientallen jaren van bewust: de schadelijke effecten van UV-stralen zijn de #1 oorzaak van huidveroudering. Zelfs op dagen dat de zon niet schijnt, want UV-straling is altijd aanwezig, ook in de schaduw of als het bewolkt is. L’Oréal Paris ontwikkelde daarom Revitalift SPF 30: je dagelijkse verzorging, dosis hydratatie én (UV) bescherming in één potje! De crème hydrateert de huid, zodat rimpels door gebrek aan vocht in de huid minder kans krijgen. Tegelijk beschermt SPF 30 tegen veroudering door de zon.

De ingrediënten voor een mooie huid, aldus L’Oréal Paris spokesperson Eva Longoria:

Mijn geheim voor een jonge huid? Revitalift dagcrème met SPF 30!

Schoonheidsslaapje

Overdag heeft je huid de bescherming van een dagcrème nodig. Die helpt het vocht vast te houden en vuil zoveel mogelijk buiten te sluiten. ‘s Nachts is je huid juist op een heel andere manier actief, dan herstelt deze zich vooral van de schade die overdag is opgelopen. Daarom vraagt je huid ‘s nachts om andere verzorging dan overdag, met meer actieve ingrediënten die de huid optimaal voeden, hydrateren en herstellen. Ideaal hiervoor is de Revitalift nachtcrème. Naast intensieve verzorging heeft deze nachtcrème ook een anti-rimpel werking waardoor je rimpels al slapende aanpakt en ‘s ochtends met een veerkrachtige en stralende huid ontwaakt.

Beautytips

  • Vraagt jouw huid om meer hydratatie? Kies dan voor Revitalift dagcrème i.p.v. die met SPF30.
  • In de zomer transpireer je meer en is een goede reiniging van de huid extra belangrijk. Reinig je huid goed; want: hoe schoner je huid, hoe beter de dagcrème haar werk kan doen.
  • Als je een primer of serum gebruikt, doe dat dan voor je je dagcrème aanbrengt. Eventuele make-up breng je daarna aan, over de dagcrème heen.
  • Ga je voor langere tijd de zon in, breng dan reguliere zonbescherming aan en ververs die elke twee uur.

Tip Lees hier alles over Revitalift Filler.

NU OOK IN BEAU MONDE

Laatste nieuws

Zie ook