Kendall Jenner heeft eigen kleur lippenstift

Kendall Jenner heeft haar eigen kleur lippenstift. Helemaal zelf bedacht. En we moeten zeggen, deze kleur is een must ha...

Lees ook

Kendall Jenner heeft haar eigen kleur lippenstift. Helemaal zelf bedacht. En we moeten zeggen, deze kleur is een must have. De gehele marketingcampagne van Estée Lauder rondom Kendall is al een immens succes en met de launch van deze eigen lippenstiftkleur wordt dit succes alleen maar groter. De nieuwe lippenstift heet Restless, is oranjerood en is in een beperkte oplage alleen online verkrijgbaar (en gelukkig nu ook in Nederland). Lees hier alles over de nieuwe Kendall Jenner lippenstift van Estée Lauder.
Restless lippenstift Kendall Jenner

De aankondiging

my exclusive @esteelauder lipstick shade #Restless is out today! esteelauder.com/kendall = where it’s at #KJ4EL

Een foto die is geplaatst door Kendall Jenner (@kendalljenner) op

Dikke X

Uitverkocht?

Mocht je de boot net missen (we’re just saying… twee maanden geleden zette Rihanna een selfie op Instagram. Op haar lippen de kleur: Purple Haze van Free Spirits Cosmetic. Guess what: binnen de kortste keren was de kleur uitverkocht…) of geen zin hebben om de lippenstift te laten overvliegen, dit zijn de tips van onze beauty editor, uiteraard in een soortgelijke kleur. You’re welcome!

Purple Haze & Rihanna

Laatste nieuws

Zie ook