Cate Blanchett niet lesbisch

De 46-jarige actrice Cate Blanchett heeft geen lesbische relaties gehad. Er werd aanvankelijk gezegd dat dat wel zo was...

Lees ook

De 46-jarige actrice Cate Blanchett heeft geen lesbische relaties gehad. Er werd aanvankelijk gezegd dat dat wel zo was in een interview. Maar de actrice zei tijdens het filmfestival in Cannes dat haar uitspraak uit zijn verband gerukt was. Cate legt uit:

They asked: ‘have you had relationships with women?’ And I said: ‘yes many times. But if you mean if I had sexual relationships with women, than the answer is no.’

Cate Blanchett niet lesbisch. Natuurlijk niet. De actrice is al sinds 1997 gelukkig getrouwd met haar man, toneelschrijver Andrew Upton (49). Samen hebben ze drie zonen en een geadopteerde dochter.

Cate Blanchett - Andrew Upton Cate Blanchett en Andrew Upton © Getty Images

Lesbische seksscene

De vraag werd gesteld omdat Cate in haar nieuwe film Carol een lesbische vrouw speelt in de jaren vijftig die verliefd wordt op een verkoopster, gespeeld door de 30-jarige Rooney Mara. Er is nu al veel ophef over de seksscène tussen de twee vrouwen. Cate heeft een duidelijk mening over homoseksualiteit:

Ik vind het zo raar dat er nog zoveel plekken op de wereld zijn waar homoseksueel zijn een probleem vormt. We zijn 2015: geaardheid zou geen issue meer mogen zijn.

Carol ging tijdens het filmfestival in Cannes in première. De dames zagen er prachtig uit op de rode loper. Rooney ging twee keer voor wit, wat erg goed staat bij haar bleke huid, donkere haar en onschuldige voorkomen. Cate pakte het iets experimenteler aan, haar tweede outfit was enorm en vooral heel mooi. Ze straalde dan ook de hele avond.

Rooney Mara - Cate Blanchett - Carol - Cannes Rooney Mara en Cate Blanchett spelen lesbisch koppel © Getty Images

Rooney Mara - Cate Blanchett - Carol - Cannes Rooney Mara en Cate Blanchett © Getty Images

Cate Blanchett - Carol - première - Cannes Cate Blanchett straalde © Getty Images

De film Carol verschijnt eind dit jaar in de bioscoop. Hieronder kun je alvast een scene bekijken:

Laatste nieuws

Zie ook