Trijntje klaar voor Eurovisiesongfestival

Vanavond vindt de halve finale plaats van het Eurovisiesongfestival en Trijntje Oosterhuis is er helemaal klaar voor om...

Lees ook

Vanavond vindt de halve finale plaats van het Eurovisiesongfestival en Trijntje Oosterhuis is er helemaal klaar voor om Nederland te vertegenwoordigen. Al is ze voor ze het podium opgaat altijd nog best zenuwachtig. Zo vertelt ze:

Ik denk niet dat ik de gezelligste ben. Ik heb me ook al een paar keer verontschuldigd vooraf. Als ik een beetje stil ben en in een hoekje kruip dan komt dat door de zenuwen.

Het publiek kan vanavond stemmen en als Trijntje bij de beste tien zit, gaat ze naar de finale. Deze vindt zaterdagavond plaats in Wenen. Trijntje zal haar nummer Walk Along zingen.

Outfit

Over Trijntjes outfit werd al veel gespeculeerd. Vorige week verscheen de zangeres nog in onderstaande jurk tijdens de repetities, maar daar kreeg ze veel commentaar op.

Gisteren verscheen ze echter in een zwart broekpak tijdens de repetities voor de halve finale, haar definitieve outfit. Wat vind jij ervan?

Trijntje Oosterhuis - Eurovisiesongfestival - halve finale Trijntje klaar voor Eurovisiesongfestival © Getty Images

Wij zijn erg benieuwd hoe onze zangeres het er vanaf gaat brengen. Heel veel succes Trijntje, wij gaan stemmen!

 

Laatste nieuws

Zie ook