Taylor: in love, Ed fun en Japan

Het lijkt erop of zangeres Taylor Swift en singer-songwriter Calvin Harris nog steeds happy in love zijn. Ondanks dat de...

Lees ook

Het lijkt erop of zangeres Taylor Swift en singer-songwriter Calvin Harris nog steeds happy in love zijn. Ondanks dat de twee nog niets kwijt willen over hun relatie, worden ze steeds vaker gespot samen. Calvin mocht zelfs Taylors katten Olivia en Meredith ontmoeten en deelde dat moment op Instagram.

Waar blijven de selfies?

Deze foto’s zeggen toch echt voldoende hoor, ons hou je niet voor de gek. Ach, de twee zijn natuurlijk niet verplicht om romantische selfies op Instagram te plaatsen, celebs hebben ook recht op een privéleven… Maar het zou wel heel leuk zijn. 

Taylor Swift - Calvin Harris - love Taylor en Calvin romantisch op de achterbank © Hollandse Hoogte

Taylor Swift - Calvin Harris - love Hand in hand © Hollandse Hoogte

Taylor Swift - Calvin Harris - love Als een echt koppel © Brunopress

Fun with Ed

Ondanks dat de zangeres het erg gezellig lijkt te hebben met Calvin is hij niet de enige singer-songwriter in haar leven. Taylor is namelijk ook goed bevriend met Ed Sheeran. Ze deelt zelfs de berichtjes die de twee naar elkaar sturen. 

Never not rhyming with @teddysphotos

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Japan op zijn kop

Taylor is vaak in het nieuws de laatste tijd. Naast dat ze te horen kreeg dat haar moeder aan kanker lijdt en ze een jong kankerpatiëntje verraste, zette ze afgelopen weekend een vliegveld in Japan volledig op zijn kop. De zangeres geeft meerdere concerten in het land en de fans waren duidelijk erg blij met haar komst. Het werd zelfs zo’n chaos dat twee vliegtuigen vertraging opliepen.

A very low key arrival in Tokyo… #1989WorldTour

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Het leven is altijd fun met Taylor.

Laatste nieuws

Zie ook