MUST SEE Anne Hathaway lipsynct Wrecking Ball

Anne Hathaway ging los! De 32-jarige actrice deed donderdag mee aan de Lip Sync Battle op Spike TV en het was epic (must...

Lees ook

Anne Hathaway ging los! De 32-jarige actrice deed donderdag mee aan de Lip Sync Battle op Spike TV en het was epic (must see deze video). Anne playbackt het nummer Wrecking Ball van zangeres Miley Cyrus. Het blijft echter niet bij playbacken, de actrice heeft zich volledig uitgedost als Miley en springt zelfs op de befaamde bal uit de videoclip van de zangeres. Wauw, Anne Hathaway <3 Wrecking Ball!

Will I let her win? No, shan’t! #andyoveremily This Thursday, SpikeTV, 10/9c

Een foto die door annehathaway is geplaatst op

Anne was vastbesloten om te winnen (getuige bovenstaande foto die ze op Instagram plaatste waarop ze te zien is met actrice Emily Blunt). We wisten al lang dat de actrice geen uitdaging uit de weg gaat. Met rollen in Love and Other Drugs, waarin ze meerdere keren naakt te zien is, en Les Miserables, waarin ze haar zangkunsten laat horen, heeft ze dat wel bewezen. Maar dit hadden we toch niet van haar verwacht. Ze steekt zelfs haar middelvinger op naar Emily, hoe Miley! Maar eerlijk is eerlijk: de vertolking van Emily als Janis Joplin is ook G-E-W-E-L-D-I-G! (Gelukkig hoefde ze niet echt te zingen)

En wie vind jij dat de battle gewonnen heeft?

 

Laatste nieuws

Zie ook