Harper Beckham als NY’s jongste stijlicoon

© XPosurePhotos.com Gespot in NYC Met stoere boots en hoed van – waarschijnlijk – Chloe (voor ons mode-liefhebsters nog...

Lees ook

David en Harper lopen stijlvol over JFK New York © XPosurePhotos.com

Gespot in NYC Met stoere boots en hoed van – waarschijnlijk – Chloe (voor ons mode-liefhebsters nog niet te verkrijgen, voor de kleine diva in spe uiteraard geen probleem), een Monnalisa petticoat en hippe skinny jeans, stapt de jongste Beckham-telg zelfverzekerd door New York. Wel aan de hand van papa David natuurlijk. En dat zouden we allemaal wel willen *zwijmel*.

Harper Beckham weet wat ze wil

Dat de jongste Beckham al een aardige mening over mode heeft, maken we op uit de woorden van David tijdens ‘The Jonathan Ross Show’: “Haar outfit voor de volgende dag, legt zij ’s avonds vast klaar. En dat kan de volgende ochtend zomaar weer veranderen.” En de hulp die papalief daarbij wil geven, wordt niet altijd gewaardeerd. Maar troost je David, zelfs het advies van Anna Wintour zou de kleine Becks in de wind slaan – scroll maar door. ‘Fashion fades, style is eternal‘, en daar mag Harper best een nachtje over slapen (quote uiteraard van *tromgeroffel* Yves Saint Laurent).

Sorry Anna, Harper vindt haar eigen outfit toch het leukst

Direct nadat Harper met dit zwart geplooide jurkje van Bonpoint (FW14) bij de fashionshow van mama Victoria gesignaleerd was, raakte het jurkje uitverkocht. Harper’s got style.

© AP Photo/Jason DeCrow © AP Photo/Jason DeCrow

En in 2013 dacht ze er net zo over

We vragen ons af of dat net zo ging met dit schattige zomerjurkje van Chloe… Vast wel!

David en Harper Beckham naast Anna Wintour in 2013 © REX/Startraks Photo

Laatste nieuws

Zie ook