5 vragen aan Diane von Furstenberg!

Diane von Furstenberg krijgt een eigen reality-show op E! Entertainment. Om dit te vieren mocht Beau Monde ‘de koningin...

000
Diane von Furstenberg krijgt een eigen reality-show op E! Entertainment. Om dit te vieren mocht Beau Monde ‘de koningin van de wrapjurkjes’ vijf vragen stellen.

Jouw nummer één stijl tip? “Durf jezelf te zijn. Ik heb een heel eclectische stijl, heb nooit de moderegels gevolgd. Je moet jezelf kennen en daar trouw aan zijn.”

Hét ultieme stijlicoon? “De onbevreesde Marlene Dietrich met haar mysterieuze, glamourvolle uitstraling.”

Jouw Hollywood muzes? “Angelina Jolie om haar krachtige voorkomen en Marion Cotillard omdat zij er van nature chic en stijlvol uitziet.”

Dé perfecte outfit voor de decemberfeestjes? “Iets origineels en onverwachts, zoals een strakke smokingbroek met een spectaculair jasje.”

Terugkijkend op je carrière, op welk moment was je het meest trots? “De veertigste verjaardag van mijn wrapjurkje. Toen ik die japon creëerde, vermoedde ik niet dat het zo’n fenomeen zou worden. Dankzij die creatie belandde ik op de cover van ‘Newsweek’. Ik voelde me heel erg ‘the American dream’.”

‘House of DvF’, vanaf 9 november, elke zondag, 21.00 uur, E! Entertainment

00

0

House of DVF - Season 1

House of DVF - Season 1

Laatste nieuws