10x Celebrity’s zonder hun signature look

Sommige celebrities hebben een zogenaamde signature look. Denk bijvoorbeeld aan de dikke eyeliner van Adele en de gekle...

Lees ook

header

Sommige celebrities hebben een zogenaamde signature look. Denk bijvoorbeeld aan de dikke eyeliner van Adele en de gekleurde lenzen van Marilyn Manson. Maar hoe zien deze celebs eruit zonder al deze poespas? Je ziet ’t hier!

adam
American Idol winnaar Adam Lambert draagt op het podium grote hoeveelheden make-up, maar zonder is hij gewoon the boy next door.

avril
Sk8er Girl Avril Lavigne is niet vies van een goeie lading zwarte make-up onder, boven of naast haar ogen. Zonder ziet ze er een heel wat schattiger uit.

marilyn
Metal star Marilyn Manson draagt meer make-up dan de gemiddelde vrouw en staat bovendien bekend om zijn kleurlenzen. Make-up-loos en kleurlens-loos is het nogal een blote billen gezicht, en dat komt vooral door de ontbrekende wenkbrauwen.

dita
Dita Von Teese, de ex-vrouw van wenkbrauwloze Marilyn Manson, staat bekend om haar porseleinen huidje, rode lippen, cat-eyes en golvende zwarte haren. Ook zonder deze signature look is het een prachtige vrouw om naar te kijken!

gaga
Dat Lady Gaga graag speelt met make-up, is geen breaking news. We zien haar dan ook bijna niet zonder al deze fratsen. Ze ziet er op de rechter foto vrij naturel uit, hoewel ook deze haardos waarschijnlijk niet puur natuur is.

adele
De dikke zwarte eyeliner van zangeres Adele en haar volumineuze haar maken haar een power-vrouw en een prachtige verschijning. In haar vrije tijd en met haar warme vest schroomt ze niet om even lief te zwaaien naar de paparazzi.

katy
Katy Perry experimenteert graag met verschillende kleuren make-up en haar. Ze was dan ook not amused toen ex-hubby Russell Brand deze I-woke-up-like-this-foto van haar op Twitter plaatste. Hoewel hij de foto binnen no-time verwijderde, zwerft hij toch nog rond op het internet. Don’t worry Katy, alleen in films zien mensen er bright and shiny uit als de wekker net is gegaan.

kesha
Zangeres Ke$ha houdt het niet bij alleen make-up; zonder glitters en plaksteentjes is haar look niet compleet. Au naturel is ze nog steeds even herkenbaar.

nicky
Ook voor zangeres Nicky Minaj kan het niet gek genoeg. Waarschijnlijk heeft ze zo ongeveer elke mogelijke haarkleur al een keer geprobeerd, van felgroen tot neon roze. Op deze foto heeft ze nauwelijks make-up op, waardoor ze een stuk jonger en stoerder oogt.

taylor
Gossip Girl-actrice Taylor Momsen wilde af van haar brave imago en ging voor een meer alternatieve punk-style. Een wereld van verschil!

Laatste nieuws

Zie ook