Holland Beauty Awards 2014

Afgelopen maandag werden, aan de hand van jullie stemmen, de Holland Beauty Awards uitgereikt! In de categorie Beauty I...

Lees ook

header

Afgelopen maandag werden, aan de hand van jullie stemmen, de Holland Beauty Awards uitgereikt! In de categorie Beauty Icoon ging presentatrice Nicolette van Dam er met de award vandoor. Hier vind je de foto’s, de winnende producten én een link naar de speciale Holland Beauty Awards webshop van ICI Paris XL!

De Holland Beauty Awards zijn een jaarlijks event georganiseerd door de glossy magazines Beau Monde, Grazia, Marie Claire, Nouveau en Styletoday.nl. Ook dit keer hebben jullie als consument weer massaal gestemd op de beste innovaties op beautygebied van het afgelopen jaar.

Nicolette is blij met haar award: “Ik voel me vereerd, juist omdat dit een publieksstemming is, al is ‘icoon’ een groot woord. Ik heb een waanzinnig gestylde shoot voor Beau Monde gedaan en recentelijk ook een supershoot voor Grazia, maar normaal gesproken ga ik ‘easy’ de deur uit. Ik probeer de dingen die ik doe zo goed mogelijk te doen en vind het fijn om er goed verzorgd uit te zien.”

Holland Beauty Awards 2014

Winnaars Holland Beauty Award 2014:

Lippen: Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm Grandest Grape
Ogen: Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll
Foundation/primer: Chanel Les Beiges
Damesgeuren: Chloé SeeByChloé
Herengeuren: Dior Homme Cologne
Nagels: Essie Cuticle Oil
Gezichtsverzorging Luxe: Lancôme Advanced Génifique
Gezichtsverzorging: L’Oréal Paris Skin Perfection Serum
Lichaamsverzorging: Shiseido Super Slimming Reducer
Haar: Toni&Guy Hair Meet Wardrobe Glamour Volume Plumping Whip

Holland Beauty Awards 2014

Nieuwsgierig geworden naar deze winnende producten? Je vindt ze in de speciale Holland Beauty Awards webshop van ICI Paris XL!

Holland Beauty Awards 2014

Laatste nieuws

Zie ook