Hiep hoera: Lancôme Hypnôse 10 jaar!

Tijd voor taart en slingers bij Lancôme, want de Hypnôse mascara bestaat 10 jaar! Al vanaf 2004 is Hypnôse een revoluti...

Lees ook

header

Tijd voor taart en slingers bij Lancôme, want de Hypnôse mascara bestaat 10 jaar! Al vanaf 2004 is Hypnôse een revolutionaire mascara met extravagant volume en een betoverend resultaat. Lees hier over de geschiedenis van Hypnôse sinds 2004, de speciale verjaardagscollectie die vanaf mei verkrijgbaar is en last but not least: 10 hypnotiserende weetjes over Lancôme Hypnôse (hypnotiserend, Hypnôse, get it?)!

full

In 2004 kent het segment van volumemascara’s een revolutie dankzij de nieuwe mascara van Lancôme, Hypnôse. Achtereenvolgens worden in 2009, 2011 en 2012 vernieuwde versies van de succesvolle mascara gelanceerd. Het geheim achter het effect van Hypnôse? Een kort scheikunde lesje op de vroege ochtend! De Soft-Sculpt-technologie van Lancôme zorgt ervoor dat de substantie van de mascara zich gelijkmatig verspreid over de wimpers en ze tegelijkertijd langer maakt. Het effect: gelijk en egaal volume voor elk afzonderlijk wimpertje, geen klontjes en mooi uitwaaierende wimpers. Door de soepele textuur van de mascara kun je laag na laag de wimpers onder controle houden, wimper voor wimper. De partner in crime van de substantie is natuurlijk het borsteltje, waarmee je gemakkelijk en precies te werk kunt gaan.

mascaras

Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van Hypnôse wordt in mei een nieuwe tint Extra Black gelanceerd: een mascara die garant staat voor een nog intensere blik! De verjaardagscollectie bestaat daarnaast uit Lancôme Hypnôse Palette, met frisse en natuurlijke tinten om een gewaagde blik te creëren. Het Palette is verkrijgbaar in 3 verschillende harmonieën: Doll Eyes, Star Eyes en Drama Eyes (hieronder te zien!).

palette

Base Paupières Pro is de eerste ooglidprimer van Lancôme. Deze primer, die in 6 tinten verkrijgbaar is, moet je vóór de Hypnôse tinten aanbrengen voor een verhelderend en egaliserend effect rond de ogen.

primer

10 hypnotiserende weetjes:
Weinig producten groeien uit tot iconen die overal ter wereld gekend zijn. Hypnôse is er zo een. Het succesverhaal van 10 jaar verleiding in
10 opvallende feiten:
1. Dat Lancôme in het selectieve circuit wereldleider in oogmake-up is dankt het vooral aan de lijn Hypnôse.
2. Hypnôse is de meest verkochte lijn in Europa (nr. 1 in Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje).
3. Al tien jaar lang gaat er wereldwijd elke 10 seconden een Hypnôse-mascara over de toonbank.
4. Sinds de lancering werden er wereldwijd ongeveer 60 miljoen Hypnôse-mascara’s verkocht.
5. De combinatie van de Soft-Sculpt™-formule en het verlengende en omhullende polymerencomplex is al tien jaar lang een van de sleutels
tot het succes van Hypnôse.
6. Het PowerFULL™ -borsteltje van Hypnôse, dat exclusief door Lancôme gebruikt wordt, telt ongeveer 1000 Sensor-haartjes.
7. De lijn Hypnôse vergaarde al meer dan 90 internationale prijzen.
8. Daria Werbowy is al vele jaren het gezicht van Hypnôse.
9. In 2014 geven tien Lancôme National Make-up Artists van de hele wereld hun visie op de Hypnôse-look.
10. Daria Werbowy is het gezicht van 10 jaar Hypnôse. Binnenkort wordt een filmpje gelanceerd met het model in de hoofdrol!

Laatste nieuws

Zie ook