De catwalk beauty looks voor de winter deel II

Gisteren lieten we je de nieuwste catwalk beauty looks zien voor het komende najaar van 2014/2015! Vandaag het tweede d...

Lees ook

header1

Gisteren lieten we je de nieuwste catwalk beauty looks zien voor het komende najaar van 2014/2015! Vandaag het tweede deel met weer de meest prachtige make-up en haar creaties.

Bekijk de looks snel hieronder

Narciso Rodriguez make up
De modellen bij Narciso Rodriguez hebben een flawless huid en volle, ingekleurde wenkbrauwen. In de binnenste ooghoeken zit een bleke groene of roze oogschaduw.

Narciso Rodriguez
Bij de Narciso Rodriguez show dragen de modellen hun haar super stijl in een middenscheiding.

Prabal Gurung
De modellen van Prabal Gurung dragen een minimalistische, matte make up. Verzorgde wenkbrauwen, een gezond blosje en beige oogschaduw om de ogen definitie te geven, zijn de belangrijkste kenmerken.

Proenza Schouler
Proenza Schouler kiest voor een minimalistische, maar flawless look. Het haar van de modellen zit in een zijscheiding voor een natuurlijke look.

Rag & Bone
Bij Rag & Bone koos de visagist voor een grafische zwarte eyeliner. De wangen zijn naturel zonder een spoortje blush. De look doet bijna jongensachtig aan.

Rodarte
Rodarte kiest voor een gebronsde look. De modellen droegen bronzen oogschaduw van het ooglid tot aan de wenkbrauw. De lippen zijn voorzien van een laagje bleek roze of bruine glitter lipgloss. Make-up artiest James Kaliardos beschrijft de look als nostalgisch.

Laatste nieuws

Zie ook