How to get the beauty look of Amy Adams

Tijdens de Oscar Nominee Luncheon afgelopen maandag werden de genomineerden voor de Oscars voorbereid op de officiële O...

Lees ook

header

Tijdens de Oscar Nominee Luncheon afgelopen maandag werden de genomineerden voor de Oscars voorbereid op de officiële Oscar uitreiking. Amy Adams, die genomineerd is voor beste actrice in de film American Hustle, verscheen op de rode loper in een rode broek en blouse uit de nieuwe collectie van Elie Saab. Met deze prachtige outfit en naturel make-up look trok ze alle aandacht. Wij hebben make-up producten voor je uitgezocht waarmee je deze look zelf kunt creëren.

Voor een egale teint kun je een foundation gebruiken van Bobbi Brown. Kies de kleur die past bij jouw huid. Om een gezond blosje te creeren gebruik je een blush van Shiseido.

Voor lange, donkere wimpers gebruik je een mascara van Yves Saint Laurent. Breng een beetje glinsterende oogschaduw aan in een natuurlijke kleur, bijvoorbeeld van Dior.

Voor een glamourous look gebruik je een glanzende lipgloss van Givenchy in een lichtroze tint.

collage

Bobbi Brown Foundation Skin SPF 15 € 42,- | Shiseido Luminizing Satin Face Color Blush € 38,95 | Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Noir Radical €32,95 | Dior 5 Couleurs Iridescent oogschaduw Amber Design € 58,90 | Givenchy Gloss Interdit Lipgloss Coral Frenzy €28,95 |

86th Oscars Nominee Luncheon - Arrivals

Laatste nieuws

Zie ook