Derek Lam ontwerpt make-upcollectie voor Estée Lauder

Amerikaanse ontwerper Derek Lam heeft een make-upcollectie ontworpen voor cosmeticamerk Estée Lauder. De collectie best...

headermakeupderek

Amerikaanse ontwerper Derek Lam heeft een make-upcollectie ontworpen voor cosmeticamerk Estée Lauder. De collectie bestaat uit 5 producten. De collectie wordt als een set verkocht in een zwarte clutch waarin oogpotloden, mascara, oogschaduw en lippenstift zitten.

Lam werkte al een tijdje samen met Tom Pecheux, creative make-up director van Estée Lauder en een goede vriend van de ontwerper.

Lam over de samenwerking en de collectie: “Die langdurige betrokkenheid is van onschatbare waarde, we werken nauw samen. Ik sta bekend als minimalist, maar we wilden niet alleen voor klassiekers gaan. Ik vind het geweldig als vrouwen mijn make-up kunnen combineren op dezelfde manier als ze dat met mijn kleding kunnen doen. Het moet iets zijn dat deel uitmaakt van een garderobe en een bepaalde stijl creëert.”

De laatste keer dat het cosmeticamerk samenwerkte met een modeontwerper was in 2005 met Tom Ford. De collectie van Lam is vanaf januari online verkrijgbaar via de website van Estée Lauder en bij verschillende warenhuizen.

Laatste nieuws