Carlijns Beautyblog: Gekleurde mascara

Al een aantal maanden geleden zag ik ze hier en daar verschijnen: gekleurde mascara’s. Ik was niet bijster enthousiast o...

Lees ook

gekleurde-mascaraAl een aantal maanden geleden zag ik ze hier en daar verschijnen: gekleurde mascara’s. Ik was niet bijster enthousiast over de mascara’s en verwachtte niet dat er daadwerkelijk mensen met gekleurde wimpers zouden rondlopen. Ik had het helemaal mis.

Kort gezegd: ik stond nooit echt open voor gekleurde mascara, ik vond het raar en verwachtte een clowneske uitstraling. Fout, fout! Ik heb nu een aantal mensen daadwerkelijk zien lopen met gekleurde mascara en het was even wennen, maar het zag er bijzonder mooi uit in combinatie met een goede ooglook. Ik heb nu zelf een blauwe en mintgroene mascara in m’n bezit en ik vind het vooral leuk voor een zomerse dag als je niet zoveel gezichtsmake-up draagt, maar toch een extraatje wil geven aan je look. Niet alle mascara’s zijn een succes in een aparte kleur, maar vooral paars, blauw en mintgroen zijn aanraders.

Shop ze ook:
Gekleurde mascara's
Clarins, Mascara Wonder Waterproof in Violet, € 25,-
Chanel, Inimitable waterproof in 27 Zest, € 30,50
Collistar, Mascara Design in Green, € 24,50
Dior, Diorshow Mascara in Azur, € 31,50

Zou jij gekleurde mascara dragen?

Laatste nieuws

Zie ook