Bied en steun Caroline’s goede doel: Orange Babies

Noblesse oblige en dus zetten Beau Monde en Vault79.com zich samen met bekend Nederland in voor charity! Het hoogste bod...

HeadingsNoblesse oblige en dus zetten Beau Monde en Vault79.com zich samen met bekend Nederland in voor charity! Het hoogste bod op deze waanzinnige Tod’s bag gaat naar het favoriete goede doel van Caroline Tensen: Orange Babies!

Caroline: “Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen in Afrika met hiv en hun baby’s te helpen. Ik steek veel tijd in Orange Babies omdat ik het verschrikkelijk vind dat er miljoenen weeskinderen als gevolg van aids geen ouders meer hebben. Daarom zetten wij ons elke dag weer in voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. En met succes! In Soweto, het dichstbevolkte township van Zuid-Afrika heeft Orange Babies het aantal kinderen dat met hiv ter wereld komt, weten terug te dringen van dertig naar twee procent. Een geweldig resultaat, en met uw hulp kunnen we dit voortzetten.”

Beau Monde en Vault79 veilen deze waanzinnig mooie tas van Tod’s. Door hier op te bieden, maakt u kans op de designer tas én steunt u meteen Orange Babies, want het uiteindelijke verkoopbedrag gaat in z’n geheel naar dit goede doel.

Ga naar www.vault79.com/beaumonde bied op deze tas en help Orange Babies!

Van 10 t/m 17 juli 2013 kan je bieden op deze tas.

Laatste nieuws