Rachel Hazes en vriend uit elkaar: ‘Een moeilijke beslissing’

Nu de twee hun eigen pad gaan bewandelen, is Mike niet de enige die Rachel moet gaan missen.

Lees ook

Rachel Hazes en haar vriend Mike hebben besloten hun relatie te beëindigen en als vrienden uit elkaar te gaan. Rachel reageert via haar Instagramaccount.

Rachel onthulde in het blad Story dat zij en ondernemer Mike uit elkaar zijn. Het koppel was sinds eind vorig jaar samen en dacht zelfs al na over samenwonen, maar tevergeefs. Op Instagram schrijft Rachel: “Wij hebben in goed overleg besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. Een moeilijke beslissing maar wel de enige juiste.”

Rachel vertelt aan het blad te zijn aangeslagen: “Het gaat me zo aan het hart. Laat ik beginnen te zeggen dat Mike de liefste man is die ik de laatste jaren heb gekend. Maar het werkt gewoon niet tussen ons.”

Tienerdochters

Nu de twee hun eigen pad gaan bewandelen, is Mike niet de enige die Rachel moet gaan missen. Ook Mikes tienerdochters zullen minder contact met haar krijgen. Zijn dochters – uit een eerdere relatie – logeerden geregeld bij Rachel, op wie ze erg gesteld waren geraakt. We wensen Rachel veel kracht en sterkte toe!

Bron: Story, Instagram Rachel Hazes | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook