Dit is de reden dat het eerste huwelijk van Meghan Markle stukliep

'Hertogin Kate is woest op Harry en Meghan'

Kate zou oververmoeid zijn en dat zou alles te maken hebben met Harry en Meghan.
the Fab Four

Hoewel de hertogin radiant en opgewekt voor de (zoom)camera verschijnt, blijkt het er achter de royal schermen anders aan toe te gaan. Kate zou oververmoeid zijn en dat zou alles te maken hebben met Harry en Meghan.

De Sussex'jes schokten de wereld met hun beslissing om een stap terug te doen van het koninklijke leven. Hierbij zeiden ze hun taken als senior royals vaarwel. De Queen stond achter de beslissing van haar kleinzoon en zijn vrouw, maar zei ook: 'Je kunt ieder moment weer terugkomen'. Prins William en Kate hebben zich tot nu toe niet over de kwestie uit gelaten, toch klapt een royal insider nu uit de school.

De hertogin van Cambridge schijnt het heel kwalijk van Harry en Meghan te vinden om zich te ontdoen van The Firm en om 'zomaar' hun royal taken te laten vallen alsof het niets is. Hierdoor komt veel op de schouders van Kate terecht, waardoor ze veel moet overwerken en niet genoeg tijd heeft voor haar drie kinderen. Oh dear.... En wij maar denken dat soms een beetje afstand wonderen doet om elkaar hartelijk te kunnen steunen...

Gelukkig is er ook nog een lichtpuntje: sinds de bekendmaking dat prins Charles het coronavirus te pakken had, zijn broers William en Harry (op afstand) weer wat naar elkaar toe gegroeid. Ze hadden angst om hun vader te verliezen en besloten het mot enigszins bij te leggen voordat het eventueel te laat werd.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b6f22c8af0', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws