Glamour Weekendtips van de Redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

De demonen van Najib

Najib Amhali hoort tot de showbizz-top. Toch kent het succes van de Nederlands-Marokkaanse cabaretier een keerzijde: jaren worstelde hij met een drank- en drugsverslaving. Dat kostte hem bijna zijn carrière én zijn huwelijk. In zijn biografie ‘Najib’ vertelt hij openhartig over zijn demonen, zijn ingewikkelde familiebanden, zijn jeugd en weg naar de top. Smakelijk en vermakelijk! Nu te koop, € 21,99

Overnachting cadeau?

Met het nieuwe concept Get A Room From PRESSROOM maken gasten die op vrijdag komen dineren in PRESSROOM kans op een gratis overnachting voor twee personen. Bij aankomst kiezen gasten een envelop van een stapel en in twee enveloppen per avond zit een sleutel. Degenen die de winnende enveloppen hebben getrokken, kunnen diezelfde avond – of een avond naar keuze in de week daarna – blijven slapen. Het hotel laat hiermee zien dat slapen in een luxe hotel in het centrum van Amsterdam niet alleen is weggelegd voor toeristen. Ook de Amsterdammer die zin heeft in een speciale avond kan in PRESSROOM genieten van een diner met een familielid of geliefde en met een beetje geluk hoeven zij die avond niet meer naar huis. Reserveren kan hier.

Wine o’clock

Van Alentejo in Portugal tot Transsylvanië in Roemenië en van South Downs in Engeland tot Puglia in Italië. In ‘Wijnroutes Europa’ ontdek je 40 gedetailleerde routes door interessante Europese wijnstreken. Ontmoet wijnmakers van de beste lokale wijnhuizen en ontdek de plaats, de mensen en hun tradities aan de hand van plaatselijke wijnen. Met recensies van wijnhuizen, praktische informatie over verblijfplaatsen en indrukwekkende foto’s. Daar proosten we op. Nu te koop, € 25

Bron: Sandra ten Brink | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook