Alles wat we weten over Sylvie’s aanstaande bruiloft

Volgens Sylvie Meis wordt haar aanstaande bruiloft een sprookje.

Lees ook

Volgens Sylvie Meis wordt haar aanstaande bruiloft een sprookje. Dít zijn de details:

Sylvie Meis en haar verloofde Niclas Castello hebben een nieuwe datum gevonden voor hun droomhuwelijk. De twee zullen elkaar, sneller dan verwacht, volgende maand al het jawoord geven.

Adembenemend

Eigenlijk zou het huwelijk al in mei plaatsvinden, maar La Meis en liefje Niclas moesten de wedding vanwege de coronacrisis verplaatsen. De locatie wordt het adembenemende Italië. Het hotel à la Versailles voor familieleden en een select gezelschap vrienden is al geboekt.

“We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land”, vertelt de presentatrice. “Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal, zoals Versailles.”

Couture

Ook weten we meer over dé jurk, zo vertelde Sylvie eerder: “Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Hij zal velen verrassen!” De ontwerper staat bekend om zijn extravagante trouwjurken, met zijden tule rokken en Italiaans ivoorkant. We zijn nu al benieuwd naar het ding. 

Vrijgezellenfeestje

De bride to be vierde afgelopen weekend haar vrijgezellenfeest met een klein clubje vriendinnen. Hoewel het volgens Sylvie reuzegezellig was en de champagne rijkelijk vloeide, zou er één ding not done zijn geweest: een stripper.

Haar vriendinnen zouden namelijk een stripper willen regelen, maar Sylvie's aanstaande Niclas Castello zou dit toch niet zo'n geen goed idee vinden. Om het feestje toch nog een beetje op te spicen, werd er een gouden piemeltaart voor Sylvie geregeld. Ach ja, beter iets dan niets, toch!?

Vonk

Afgelopen oktober bracht het liefdeskoppel het blije nieuws naar buiten zich verloofd te hebben. De tortels ontmoetten elkaar begin juni op een huwelijk van een vriendin van Syl. Hier zou de vonk tussen de twee over zijn geslagen.

Castello

Sylvie was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. Met hem kreeg ze zoon Damián. In 2017 verloofde ze zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving. Niclas Castello is een beroemde kunstenaar. Castello is niet zijn echte naam. De Duitser heet in werkelijkheid Norbert Zerbs en heeft onder anderen Beyoncé en Jay-Z in zijn klantenkring. Ook is hij een van de meest gezochte artiesten op het platform Artnet.

Bron: Gala, Bunte | Beeld: Bsr Agency, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook