doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Double date: Met dit royal couple spreken Harry en Meghan het meest af

Spoiler alert: het zijn dus niét William en Kate...
.
harry meghan

De move van het Verenigd Koninkrijk naar de Verenigde Staten heeft Harry en Meghan ongetwijfeld die rust gebracht waar ze naar op zoek waren, maar er zitten ook zeker vervelende kanten aan het vertrek. Het achterlaten van familie en vrienden heeft daarvan ongetwijfeld de meeste impact. En het lijkt erop dat het stel met name dit royal koppel erg gaat missen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

In het boek Finding Freedom valt namelijk te lezen dat Harry en Meghan bijzonder hecht zijn met prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank. De schrijvers, Omid Scobie en Carolyn Durand, onthullen: “Eugenie is altijd meer dan alleen een nichtje voor Harry geweest. Ze zijn namelijk ook ontzettend goede vrienden.” Ze schrijven: “Van alle kleinkinderen van de koningin, hebben Harry en Eugenie de meest natuurlijke connectie. Net als Harry is Eugenie loyaal, eerlijk en enorm leuk gezelschap.”

Way back

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Het is overigens geen geheim dat het tweetal een goede band heeft. Harry en Eugenie gaan way back. Ze werden in hun jongere jaren veel gespot in de Londense clubscene, maar ook daarna heeft de vriendschap stand gehouden. Prinses Eugenie was zelfs een van de eersten die door Harry in vertrouwen werd genomen over zijn ontluikende relatie met Meghan.

BSR Agency

Perfecte match

Tot zijn grote opluchting keurde Eugenie Meghan meteen goed: “Ze was niets dan bemoedigend over de nieuwe relatie. Eugenie wilde niets liever dan haar neef zien settelen. Ze wilde dat hij gelukkig was en vertelde vrienden dat ze gek was op Meghan en dat ze precies bij hem paste.”

Deze eerste indruk lijkt de aanleiding te zijn geweest voor een hechte vriendschap tussen de twee koppels. Hoewel er door corona waarschijnlijk al een tijdje geen transatlantische bezoekjes hebben plaats gevonden, zullen deze vast hervat worden zodra het mogelijk is. Cute!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws