Het perfecte alcoholvrije alternatief voor je favoriete cocktail (+ recepten)

Lyre’s introduceert non-alcoholische sterke dranken voor cocktails en mixers.

Kiezen voor een non-alcoholische optie tijdens een borrel is iets waar je je tegenwoordig niet meer voor hoeft te schamen.

Helaas zijn de opties vaak beperkt wanneer je een avondje voor alcoholvrij kiest. Gelukkig biedt het Australische Lyre’s het ideale alternatief. Met hun bekroonde en uitgebreide portfolio van dertien alcoholvrije dranken en likeuren kun je bijna elke cocktail of mixer maken die je maar kunt bedenken. En deze smaken net zo lekker als het alcoholische origineel. Vanaf nu kun jij cocktails en mixers, zoals een Gin Tonic, Aperol Spritz of Negroni, dus ook zonder alcohol drinken, maar wel met dezelfde smaakbeleving als het ‘origineel’. Love it!

De flessen van Lyre’s hebben een mooi design en misstaan dus zeker niet in jouw drankcollectie. Het dier op elk label refereert naar het land waar die drank van origine vandaan komt. De naam en het logo van Lyre’s is geïnspireerd op de Australische ‘Lyrebird’, een vogel die bekend staat als ‘s werelds grootste imitator. En dat is precies hoe Lyre’s werkt. Het drinken van, bijvoorbeeld, een Lyre’s Gin Tonic of Lyre’s Martini geeft je nog steeds dat gevoel van een cocktailavond, ook al drink je geen alcohol. We delen een paar recepten om een heerlijke alcoholvrije cocktail te maken. Mix to impress!

Lyre’s Amalfi Spritz

Ingrediënten

60 ml Lyre’s Italian Spritz (Aperol)

60 ml (alcoholvrije) prosecco

30 ml bruisend water

Bereiding

Schenk alle ingrediënten in een hoog wijnglas

Roer en vul het glas met ijsblokjes

Garneer met een schijfje sinaasappel

Lyre’s Espresso Martini

Ingrediënten

45 ml Lyre’s Coffee Originale (koffielikeur)

15 ml Lyre’s White Cane Spirit (witte rum)

45 ml verse espresso

10 ml vanillesiroop

Bereiding

Vul een cocktailshaker voor de helft met ijs en schenk de ingrediënten daarbij

Schud kort, maar hard

Schenk de cocktail in een coupette glas

Garneer met koffieboontjes

Meer informatie vind je op lyres.eu

Bron: Lyre’s

Laatste nieuws