doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zo ziet de 33-jarige vriendin van Mick Jagger eruit

De rockster en de ballerina (het klinkt bijna als de naam van een sprookje) hebben een leeftijdsverschil van maar liefst 43 jaar.
.
Rockster Mick Jagger

Leeftijd is maar een getal, zo moeten Rolling Stones-zanger Mick Jagger en zijn vriendin Melanie Hamrick gedacht hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Rocklegende Mick Jagger heeft sinds 2014 een relatie met de Amerikaanse ballerina Melanie ‘Mel’ Hamrick. In 2016 verwelkomde het stel een zoontje. Jagger was toen 73 jaar oud en Melanie 30 jaar. De jongen met de naam Deveraux Octavian Basil Jagger is het achtste kind van de wereldberoemde zanger.

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️ . . . Photo by @peter_saunders_ 🙌🏻

Een bericht gedeeld door Melanie Hamrick (@melhamrick) op

Zijn reputatie op het gebied van monogamie is... nogal shady. De hartenbreker deelde de lakens met duizenden vrouwen, onder wie naar verluidt Carla Bruni, Angelina Jolie, Brigitte Bardot en Tina Turner. Toch vertrouwt Melanie haar Mick volledig. “Ik voel dat onze relatie goed zit. Roddels zullen er altijd zijn, maar daar hecht ik geen belang aan. Ik weet wat Mick en ik hebben”, verklaarde de balletdanseres vorig jaar in een interview.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Valentines Day ❤️😘💋

Een bericht gedeeld door Melanie Hamrick (@melhamrick) op

Mick heeft acht kinderen met vijf verschillende vrouwen. Zijn eerste kind kreeg hij met zangeres Marsha Hunt. Een jaar daarna kreeg hij een kind met actrice Bianca Jagger. Ruim tien jaar later kreeg hij nog vier kinderen met model Jerry Hall. Met presentatrice en model Luciana Gimenez Morad kreeg hij zijn zevende kind.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws