5 bekendheden die op latere leeftijd wéér vader werden

Wat hebben Mick Jagger, Ronnie Wood en Rob de Nijs gemeen?

Wat hebben Mick Jagger, Ronnie Wood en Rob de Nijs gemeen?

Niet alleen dat ze van vrouwen houden, maar ook dat ze op late leeftijd wéér vader werden.

Mick Jagger

Rocklegende Mick Jagger heeft sinds 2014 een relatie met de Amerikaanse ballerina Melanie ‘Mel’ Hamrick. In 2016 verwelkomde het stel een zoontje. Jagger was toen 73 jaar oud en Melanie 30 jaar. Mick heeft acht kinderen met vijf verschillende vrouwen. Zijn eerste kind kreeg hij met zangeres Marsha Hunt. Een jaar daarna kreeg hij een kind met actrice Bianca Jagger. Ruim tien jaar later kreeg hij nog vier kinderen met model Jerry Hall. Met presentatrice en model Luciana Gimenez Morad kreeg hij zijn zevende kind.

Ronnie Wood

Maar niet alleen Mick Jagger besloot op late leeftijd om nogmaals aan kinderen te beginnen. Zo zijn er nog vier andere mannen die met een (veel jongere) vrouw aan gezinsuitbreiding werken. De kinderen houden hen jong! Micks bandmaatje Ronnie Wood kan er ook wat van: hij werd in 2016 vader van tweeling Gracie Jane en Alice Rose, twee dagen voor zijn 69e verjaardag.

Donald Trump

The Mango in Chief is een echte familieman, althans, als je kijkt naar zijn uitgebreide gezin. De president van Amerika heeft vijf telgen: Donald Junior (42), Ivanka (38), Eric (36), Tiffany (26) en Barron (14). De vijf kinderen verwekte Donald bij drie verschillende vrouwen. De oudste drie kinderen van Trump hebben van jongs af aan kunnen meegenieten van de media-aandacht rond hun vader. Inmiddels werken ze allemaal voor hun vaders imperium en schoonzoon Jared Kushner (manlief van lieveling Ivanka) is zelfs één van zijn meest hechte vertrouwelingen. Zoon Barron kreeg Trump het jaar dat hij 60 kaarsjes uitblies. Zijn derde (en huidige) vrouw, First Lady Melania Trump, was destijds 46.

Peter Jan Rens

De 69-jarige presentator heeft twee dochtertjes met zijn 43 jaar jongere ex-vrouw, Virginia. In 2014 verwelkomden ze hun tweede dochtertje. Hun oudste meisje, Djelisa, was te zien tijdens hun realityshow. Feitje: Peter Jan Rens heeft nóg een dochter, Lutein van Kranen, maar dat zit ingewikkelder dan gedacht: “Ik was alleen de donor voor twee vrouwen die met elkaar samenleefden. De afspraak was dat ik er verder nooit meer iets mee te maken had”, vertelde hij tegen NU.nl. Daarom is hij nooit een 'echte vader' voor zijn biologische dochter geweest.

Rob de Nijs

Rob is als vader van drie zoons een rijk man. Met zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk kreeg hij twee zoons, Robbert en Yoshi. Hij werd in 2012 op zijn 69e vader van zoontje Julius. Zijn vrouw was op dat moment 42 jaar. “Nog een kind krijgen is één van de beste beslissingen in mijn leven geweest!” vertelde Rob in het AD.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws