Prinses Mabel heeft grootse plannen en start opnieuw

Natuurlijk helpt het wanneer je een paar miljoenen op je bankrekening hebt staan.

Lees ook

Prinses Mabel is niet bij de pakken neer gaan zitten en timmert (of laat voor zich timmeren) gretig aan de weg.

Natuurlijk helpt het wanneer je een paar miljoen op je bankrekening hebt staan (ze heeft een aandelenpakket in Adyen en staat op de 66ste plek in de Quote 500 met een geschat vermogen van 560 miljoen euro), maar het is haar van harte gegund. Eerder kocht ze een leuk verblijf in Breukeleveen aan de Loosdrechtse Plassen en laten wij nou weten wat ze ermee van plan is.

Ze kocht de villa in 2018 voor €1.660.000, maar laat het binnenkort met de grond gelijk maken, om het vervolgens tot een droomvilla te laten schitteren. De villa voldoet niet aan de huidige energie-eisen die nu aan een woning worden gesteld en dus besloot Mabel er grondig werk van te maken. Marc van der Linden liet de bouwtekening zien in een uitzending van RTL Boulevard: “Het nieuwe pand gaat de diepte in voor een garage en wellicht een wijnkelder en er komt een verdieping op. Wat terugkeert, is de grote veranda met uitzicht op het water.” Klinkt heerlijk toch?!

Het huis in Breukeleveen aan de Loosdrechtse Plassen moet haar Nederlandse pied-à-terre worden. Zo woont ze dichter bij haar moeder en schoonmoeder, maar kan ze gemakkelijk heen en weer pendelen naar Londen. Waar ze het grootste deel van haar tijd doorbrengt met de meisjes in de wijk Hammersmith. Hier bezit ze een woning – die in onze ogen door kan gaan als paleisje – met vier etages en een joekel van een tuin. Naar verluidt de grootste privétuin van de stad, op die van Buckingham Palace na dan. Je kunt niet alles hebben. Desalniettemin, kudos naar Mabel.

Bron: RTL Boulevard, Nouveau, Telegraaf | Beeld: BrunoPress, Bekende Buren, RTL Boulevard

Laatste nieuws

Zie ook