Gespot: zwangere hertogin Meghan in beeld!

Tijdens een verrassingsverschijning konden we de zwangere hertogin spotten.

Lees ook

De Sussex'jes zoomden in tijdens een surprise appearance van de SpotifyStreamOn event. En dat was voor ons een uitgelezen kans om de zwangere hertogin te bewonderen.

Prins Harry en Meghan Markle deelden zo'n week geleden mee in verwachting te zijn van Baby Sussex #2 en deze digitale verschijning was meteen de eerste sinds deze bekendmaking. Hoewel de babybump nauwelijks te zien is, was het leuk om de zwangere Meghan op beeld te zien.

Het stel verscheen vanaf de bank in hun huis in Santa Barbara, Californië, om te praten over Archewell Audio, het productiebedrijf dat ze eind vorig jaar oprichtten dat podcasts exclusief op Spotify zal maken. “We gebruiken podcasts om krachtige gesprekken te voeren die inspireren, uitdagen en informeren”, vertelt Meghan. Met deze miljoenendeal haalt Spotify een leuke samenwerking in huis. Zo verklaarde het bedrijf een stijging van 27% in de totale maandelijkse gebruikers te zien. “Het aantal uren besteed aan het luisteren van podcasts is in het vierde kwartaal verdubbeld dankzij nieuwe inhoud van Michelle Obama en de hertog en hertogin van Sussex.” Aardig zakcentje of niet, de Sussex'jes hebben een leuke samenwerking binnengeharkt om zo hun overzeese leven te bekostigen. It is good to be an ex-royal.

© Oscar de la Rente

Voor de gelegenheid droeg Meghan een Oscar de la Renta en we krijgen spontaan zin in de lente! De mouwloze jurk is de Citrus Primavera met peplumzoom en komt uit de lentecollectie. Ze droeg heur haar (hoe lang is het geworden?!) in losse golven en had zich een smokey eye aangemeten. De jurk van zijdemix wordt beschreven als een jaren 60 jurk met “een kenmerkend citroenmotief dat op Botticelli geïnspireerd is” en de dramatische volantzoom zorgt voor de perfecte zomerse afwerking. En fijn voor een groeiende babybump natuurlijk.

H&M kwamen relaxed over, echter hebben ze een roerige week achter de rug. Niet alleen vertelden ze de rest van de wereld van hun uitbreiding van hun gezin, ook werd het duidelijk dat ze niet meer werkzaamheden zullen uitvoeren uit naam van de koninklijke familie en daarbij vaarwel moeten zeggen tegen een paar van hun eigen organisaties, je leest in dit artikel er meer over.

Bron: Spofity, whatmeghanwore | Beeld: Spotify videostill (openingsbeeld)

Laatste nieuws

Zie ook