Zoet: prinselijke twins van Monaco kijken ogen uit op pad met papa

De tweeling toonde zich (letterlijk) op hun zoetst!

Genieten voor het goede doel, dat is wat men in Monaco het liefst doet. Zo ook gisteren, toen de piepjonge prins Jacques en prinses Gabriella weer met hun vader, prins Albert, mee op sleeptouw werden genomen naar een chocolade-tentoonstelling.

Zoete momenten

Er zijn anno nu maar weinig troonopvolgers die op zo’n jonge leeftijd al zo vaak met hun ouders in de spotlights komen te staan. Toch heurt dat er gewoon bij voor de Monegasken. Want ach, zo-lekker-gewoon-gebleven betekent daar immers ook dat je je zesjarige een Dior-tas meegeeft. Wat is dan een nog een royal duty meer of minder?

Hoewel Jacques en Gabriella deze vorstelijke uitstapjes over het algemeen gelaten lijken te ondergaan, toonde de tweeling zich gisteren toch wel enthousiast over de expositie die zij bezochten. Hier werden namelijk een hoop zoete kunstwerkjes tentoongesteld door leerling-chocolatiers. En alsof dat nog niet smakelijk genoeg was, mochten de twins ook zélf aan de slag met een fors blok chocolade!

Hanenpoten

Zo is op kiekjes te zien hoe prins Albert en zijn kroost een imposante hoeveelheid chocolade voorzien van een set chique handtekeningen. Een royally gesigneerde lekkernij – wie wil dat nu niet? De kunstwerkjes werden aan het eind van de dag geveild voor het goede doel, en dus moest er natuurlijk in opperste concentratie aan de koninklijke krabbels gewerkt worden.

Aan de concentratie van Jacques en Gabriella zal het in elk geval niet gelegen hebben. Kijk maar eens hoe gefocust het paar te werk ging!

Beeld: NL Beeld

En het eindresultaat? Dat zag er zo uit:

Beeld: NL Beeld

Ha! Het moge duidelijk zijn wie het beste handschrift heeft van het vorstelijk gezin. Gelukkig heeft prins Jacques nog jááááren de tijd om een nette handtekening onder de knie te krijgen, voor hij als staatshoofd dagelijks z’n krabbel moet zetten onder allerhande belangrijke documenten.

Chokolashow

Hoewel dit pas de eerste editie was van de nieuwe ‘Chokolashow’, verwachten we op basis van deze sfeervolle kiekjes dat ’t chocoladefeest volgend jaar vást een vervolg krijgt. Zo’n prinselijke handtekening smaakt immers naar meer, non?

Bron: Monaco Tribune | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws