Toch geen happy end voor Freddy en Sylvia uit MAFS

Het droomkoppel van dit seizoen heeft om een verdrietige reden toch een scheiding aangevraagd.

Lees ook

Het grootste deel van de huwelijken in Married at First Sight loopt stuk, maar veel kijkers hadden goede hoop voor droomkoppel Sylvia en Freddy. Toch laten ook deze kersverse echtgenoten weten dat ze een scheiding aan hebben gevraagd.

Droevige afloop

In de laatste aflevering van MAFS werd bekend dat bij de 58-jarige Sylvia longkanker was geconstateerd. Dat betekende een abrupt einde voor het sprookje van newlyweds Freddy en Sylvia.

“Ik was er echt helemaal kapot van”, vertelt Freddy in de uitzending. “De tranen liepen gelijk over mijn wangen. Ik vond het heel erg toen ik dat hoorde. Sylvia heeft al heel veel meegemaakt en dan komt dit op je pad. Dan krijg je weer een klap. We hebben het zo leuk gehad, het hele traject eigenlijk, dat was gewoon super.”

Scheiding aangevraagd

In Jinek laat Sylvia weten dat het inmiddels wat beter met haar gaat, maar dat ze Freddy niet 'op wilde zadelen' met een zieke vrouw. Daarom heeft ook dit MAFS-koppel een scheiding aangevraagd.

“Fred is er niet van uitgegaan om met een zieke vrouw te trouwen. Ik vind dit heel erg voor jou. Toen ik hoorde wat ik had, vond ik het niet eerlijk. Dit overkomt hem ook. Ik heb ook voor Fred de beslissing genomen om de stekker eruit te trekken.”

Voor Freddy zelf had dit echter niet gehoeven, maar hij begrijpt de keuze van zijn (ex-)vrouw. “We hebben nog steeds een goede verhouding. We bellen elkaar niet dagelijks, maar wel heel veel. Ik probeer haar ook zo veel mogelijk te steunen. We kunnen heel goed met elkaar overweg. Zij maakt een keuze. Dat accepteer je gewoon.”

Bron: RTL Boulevard

Laatste nieuws

Zie ook